În viață e bine să ai prieteni puțini și buni, din punctul meu de vedere. Nu am o groază de prieteni și nu știu exact dacă vă aflați și voi sau nu în această situație, însă am cunoscut fel și fel de persoane în ultimii ani care nu înțelegeau că sinceritatea și loialitatea sunt foarte importante într-o prietenie, dar și în viața de zi cu zi. De aceea nici nu îmi doresc să am mulți prieteni, oamenii sunt capabili de absolut orice în zilele noastre, iar rău pot să facă o veșnicie, dar bine ba...
De obicei, când îmi fac prieteni, nu îmi doresc să avem neapărat lucruri în comun, gen hobby-uri sau mâncăruri favorite etc., ci să avem o gândire oarecum apropiată. Adică nu îmi doresc un prieten care să facă un chelner cu sare și oțet dacă, să zicem, uită să ne lase șervețele la masă, deoarece o astfel de persoană mă lasă rece. Nu suport certurile și nici nu vreau prieteni care să caute conflicte din orice lucru minor. Îmi doresc persoane oarecum mature, ca să zic așa, dar care să poarte și bunătatea unui copil în sufletul lor, deoarece, în zilele noastre, mulți oameni își pierd bunătatea și răbdarea. Lucru care mi se pare enorm de trist.