Mesaje : 137 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/03/2015 Varsta : 32 Localizare : Fairy Tail
Subiect: Suicide club Mar Mar 31, 2015 10:23 pm
Titlul original: Jisatsu sâkuru Gen: Crime, Drama, Horror Tara: Japonia
Prezentarea filmului&Parerea personala:Filmul prezinta cum mai multi oameni se sinucid din senin, dar in masa... L-am vazut si pot sa spun un singur lucru: indiferent de probleme, sinuciderea nu este solutia, nici daca vrei sa o faci din plictiseala. As putea spune ca ar fi un film de second hand, dar sunt scene de-a dreptul scarboase pentru parerea mea. Pe langa asta mi se pare o prostie sa te sinucizi din cauza unei melodi>_<
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Suicide club Mier Iun 10, 2015 11:00 am
Dupa parerea mea, filmul este o satira la socetatea actuala. Oameni care se sinucid pentru nimicuri.
Misty.❀ Visator
Mesaje : 71 Reputatie : 0 Data de inscriere : 20/06/2015 Varsta : 27 Localizare : on a flying marshmallow surrounded by teddy bears and unicorns.
Subiect: Re: Suicide club Dum Iun 21, 2015 7:47 am
Am vazut si eu filmul si nu m-a impresionat deloc, sangele era portocaliu, fetele lor exprimau doar falsitate, dar nu le poti cere asiaticilor sa faca filme de groaza si de calitate in acelasi timp.
Nywa Steluta
Mesaje : 137 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/03/2015 Varsta : 32 Localizare : Fairy Tail
Subiect: Re: Suicide club Dum Iun 21, 2015 2:26 pm
@Misty.❀: asa cum nu poti cere americanilor sa faca filme de doamne ajuta dupa carti sau anime-uri. Suicide club este un film horror de categorie B. Daca nu sti categoriile iti spun eu. Categoria A - este de cinema, cu actori cunoscuti si un buget de iti sta mintea in loc. Categoria B - un film pentru televizor sau doar d.v.d. sau net, cu buget mic, actori nu asa cunoscuti sau aproape de loc cunoscuti, ce abia acum debuteaza in lumea filmului si trebuie sa exerseze undeva. Nu baga toate filmele asiatice in aceasi oala.
Misty.❀ Visator
Mesaje : 71 Reputatie : 0 Data de inscriere : 20/06/2015 Varsta : 27 Localizare : on a flying marshmallow surrounded by teddy bears and unicorns.
Subiect: Re: Suicide club Dum Iun 21, 2015 5:43 pm
Consider comentariul tau foarte nepoliticos, dar o sa-l ignor, in plus, e problema mea cum vorbesc despre un anumit lucru, nu m-am legat personal de tine, ci de film. Nu ai de unde sa stii ce stiu eu, si nu aveai de ce sa simti nevoia sa-mi explici, nu am cerut asta. Am vazut destule filme asiatice "de groaza" si nu m-au impresionat deloc. (parere personala, ca poate asa nu se mai ia nimeni de mine intr-un mod neadecvat)
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Suicide club Vin Iul 03, 2015 12:40 pm
Mai exista si o a-III-a categorie a filmelor?
Nywa Steluta
Subiect: Re: Suicide club Vin Iul 03, 2015 1:16 pm
@Περφεκτ γιρλ: Eu stiam doar de doua, dar mi-a spus cineva ca sunt mai multe categori - nu genuri - de filme. Categoria 1 sau A - cele de cinema cu multa reclama peste tot si actori cunoscuti de toti. Categoria 2 sau B - filme de televizor, cu efecte speciale nu asa de bine realizate, cu actori nu asa cunoscuti, buget mai mic. Categoria 3 sau C - sunt filmele ce apar doar pe D.V.D., care din anumite moditve - scene sadice extreme sau alte conotati de acest gen -, vor fi vizionate doar de publicul de o anumita varsta sau daca apar la T.V., au unele scene taiate sau apare dupa o anumita ora, cand este sigur, ca persoanele sub varsta filmului, nu mai sunt in fata t.v.-ului.
Hanamura Membru onorific
Subiect: Re: Suicide club Vin Iul 03, 2015 2:02 pm
Woow, merci mult pentru info. Chiar ca nu stiam pana acum de aceste categorii