Mesaje : 137 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/03/2015 Varsta : 32 Localizare : Fairy Tail
Subiect: Battle Royale 1 Mar Mar 31, 2015 10:37 pm
Titlul original: Batoru rowaiaru Gen: Action, Drama, Sci-Fi Tara: Japonia
Prezentarea filmului&Parerea personala: Dupa ce clasa lui a fost aleasa de catre Guvern - actiunea are loc in viitor in tara Japonia mai exact -, Shuya Nanahara (Tatsuya Fujiwara), face tot posibilul de a ramane in viata si a o apara pe Noriko Nakagawa (Aki Maeda), in sangerosul joc Battle Royale... Eu as incadra acest film la Action, Crime, Drama, fiindca la cata crima este pe acolo, dar ma rog... Am vazut filmul si mi-a parur rau sa vad cam toti baieti frumosi dadeau ortul popi rapid, iar cei urati mureau mai greu. De ce?
Elzi Steluta
Mesaje : 340 Reputatie : 1 Data de inscriere : 19/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Battle Royale 1 Vin Mai 15, 2015 11:03 am
M-am uitat la filmul asta doar pentru Tatsuya Fujiwara, acum vreo 7 ani. Nu l-as ma revedea. Mi se pare ca e atat de... nu stiu, aiurea. Sa existe un asemenea joc in care sa omori studenti. Ma rog, e doar un film, dar e groaznic ce se intampla in el :))
Blacky Vedeta
Mesaje : 1749 Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/03/2015 Varsta : 24 Localizare : Curtea de Arges
Subiect: Re: Battle Royale 1 Mar Mai 19, 2015 10:24 am
Nu pot sa ma uit la astfel de filme.Intr-un adevar filmul este destul de vechi.