| Euuu. ^_____^ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Simona Visator
Mesaje : 64 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/04/2015 Varsta : 27 Localizare : Oriunde
| Subiect: Euuu. ^_____^ Joi Apr 09, 2015 10:07 pm | |
| " Si-n aceasta lume macabra exista lumina, dar noi nu avem dorinta de a o cauta" Ehm, in primul rand salut la toata lumea! In al doilea rand nu stiam cu ce sa incep si am gasit citatu asta genial pe tumblr si am zis sa incep cu el. Mhm mhm. Oh, da, eu sunt Simona, nu ca nu ar fi fost evident , am 18 ani si sunt din asa zisul Ploiesti. Sunt o fire sociabila, orgolioasa, deschisa lucrurilor noi. Urasc frigul, din toata inima, prefer sa fie 40 de grade decat sa fie frig. Ador sa fac sport in aer liber si nu doar asa, imi place sa fac sport asa in general, ma relaxeaza si parca am o stare proasta daca nu fac sport o,o. Iubesc pisicile si caini de statura mica, sunt cele mai adorabile fiinte posibile <3. Am fobie de insecte si sobolani. Mmmm... ce sa mai zic? A da. Ascult rock soft, pop si uneori rapp, dar nu romanesc, nu nu. Acum, serios, ce sa mai zic? Habar nu am, sincer. Daca exista intrebari, raspund cu mare placere la toate. Ne mai vedem noi pe aici! Nu stiu cat voi fi de activa pe aici, nu prea intru asa des pe laptop/calculator.
| |
|
| |
Blacky Vedeta
Mesaje : 1749 Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/03/2015 Varsta : 24 Localizare : Curtea de Arges
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Vin Apr 10, 2015 10:50 am | |
| 1.Ce anime-uri,formatii,actorii,cantareti,desene animate iti place foarte mult? | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Vin Apr 10, 2015 1:05 pm | |
| bine ai venit alaturi de noi! | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Vin Apr 10, 2015 6:11 pm | |
| Bine ai venit, Simona! Eu nu am intrebari, dar poti sa iti deschizi topic la interviu oricum. ^^ | |
|
| |
Teru. Stea
Mesaje : 639 Reputatie : 1 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 31
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Sam Apr 11, 2015 12:24 am | |
| Bunăă~~ Bine ai venit pe forum. Văd că şi tu eşti cat lover. Ai vreo rasă preferată ? Distracţie plăcută şi ne mai scriem pe aci~♥ | |
|
| |
Simona Visator
Mesaje : 64 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/04/2015 Varsta : 27 Localizare : Oriunde
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Sam Apr 11, 2015 6:19 pm | |
| Heey! Multumesc pentru intampinari :3. Sa va raspund la intrebaari, deci:
SinQ La anime nu m-am mai uitat de ceva timp si nici la desene animate:)). O sa iti spun doar cantaretii si trupele care imi plac in mod special: Lana del Rey, Sia, Ed Sheeran, Ellie Goulding, Criss Blaziny, Crossfade, Nightwish, Apocalyptica, Rammstein, 10 Years, Three Days Grace (cam astia imi plac in mod special, dar mai sunt muuuulti alti...insa nu stau sa ii insir pe toti ca ma asteapta cozonacu in bucatarie).
Teru. Ador pisicile birmaneze sau alea cheetoh, parca, gasisem pe net cand imi cautam sa imi adopt o pisica m nu stiu daca am scris bine..
^___^ | |
|
| |
Blacky Vedeta
Mesaje : 1749 Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/03/2015 Varsta : 24 Localizare : Curtea de Arges
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Dum Apr 12, 2015 6:41 am | |
| 1.Ce parere ai despre muzica romanesca si kpop? | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Lun Apr 13, 2015 2:29 am | |
| Adriana, poti sa ii pui aceste intrebari la Interviu ca sa nu faci off-topic. | |
|
| |
Haruhi. Steluta
Mesaje : 313 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 24 Localizare : Piatra-Neamț
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ Lun Apr 13, 2015 3:58 pm | |
| Bine ai venit alaturi de noi, Simona! :) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Euuu. ^_____^ | |
| |
|
| |
| Euuu. ^_____^ | |
|