Nu stiu cati dintre voi stiu de acest site, dar cu ajutorul lui am gasit muzica destul de buna si playlist-uri interesante. Contine o varietate destul de mare de mood-uri si genuri muzicale si e destul de bun atunci cand vrei sa asculti ceva nou/diferit. Pentru ca eu una inca imi prind putin urechile cand vine vorba sa caut un playlist o sa va las si acest tumblr care m-a ajutat destul de mult.
Soooo, daca va place si voua si gasiti vreun playlist interesant do share ^_^.
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: 8tracks Sam Apr 18, 2015 6:24 pm
au versiune si pentru mobil?
Rainy Rose Stea
Mesaje : 406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: 8tracks Sam Apr 18, 2015 6:38 pm
Mmmm, nu stiu ce fel de telefon ai, dar au o aplicatie pentru android. Eu nu o folosesc pentru ca telefonul meu are ceva probleme cu memoria asa ca nu stiu sa iti spun cat de buna e.
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: 8tracks Sam Apr 18, 2015 7:14 pm
al meu e HTC desire, deci, merge
Rainy Rose Stea
Mesaje : 406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
Am dat peste el azi cand am vrut sa ascult si altceva in afara de ce am in laptop. O parte din melodii le stiam deja si nu m-a distras asa mult ca muzica pe care o ascult de obicei. Problema e ca acum am chef sa revad Harry Potter :)), dar nu am timp sa fac maraton.
Cum vi se pare? V-ar putea ajuta sa va concentrati?