| Ultima carte citită | |
|
+13Bucky's Girl Rainy Rose Yuki Leyla Rai Ushiromiya Invader Lamu A♡N Hanamura Demma Kay Elzi Teru. Equinox. 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Yuki Visator
Mesaje : 88 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/07/2016 Localizare : Moon
| Subiect: Re: Ultima carte citită Lun Dec 12, 2016 8:45 pm | |
| Ca sa fiu sincera nu mai stiu exact care e ultima, fiindca acum incerc sa termin doua, dar daca stau sa ma gandesc, ultima a fost A Christmas Carol in engleza, ca sa fiu in ton cu sarbatorile. Nu, acum serios, Charles Dickens scrie frumos. | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Ultima carte citită Lun Dec 12, 2016 9:41 pm | |
| ultima mea carte citita e de psihologi despre psihologia cuplurilor | |
|
| |
Rainy Rose Stea
Mesaje : 406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mar Dec 13, 2016 1:54 am | |
| Eu am terminat acu cateva zile "Sfarsitul lumii in alb si negru" de Theodore Roszak. Primele aproximativ 200 de pagini din 894 cate are au fost plictisitoare si am vrut de mai multe ori sa o las balta. Restul insa a fost relativ fascinant, nu destul cat sa ma lase "wow", dar suficient cat sa o numesc o carte buna. Rastunari de situatie pe ici pe colo, mister care continua sa se adanceasca, societati secrete, I'm sold! | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mar Dec 13, 2016 12:10 pm | |
| | |
|
| |
Rainy Rose Stea
Mesaje : 406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mier Dec 14, 2016 10:02 am | |
| Banuiesc ca da. Nu am cautat si nu sunt sigura ce titlu are in engleza, dar e posibil sa o gasesti ca pdf si epub ca are ceva timp de cand a fost publicata. | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
| Subiect: Re: Ultima carte citită Vin Dec 16, 2016 11:46 am | |
| sper s-o gasesc si in romana | |
|
| |
Bucky's Girl Steluta
Mesaje : 247 Reputatie : 1 Data de inscriere : 25/04/2017 Varsta : 30 Localizare : Brooklyn
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mar Apr 25, 2017 9:09 pm | |
| Ultima carte citita a fost Broken de Lauren Layne, geniala cartea, am citit-o in 24 h, atat de tare m-a cuprins in actiunea ei <3
| |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mar Apr 25, 2017 9:58 pm | |
| Wow, cred ca o singura data am citit o carte intr-o zi.
La mine ultima carte citita este "Vocile raului" de John Saul, am terminat-o chiar zilele trecute. Mie imi place mult John Saul, in general. | |
|
| |
Bucky's Girl Steluta
Mesaje : 247 Reputatie : 1 Data de inscriere : 25/04/2017 Varsta : 30 Localizare : Brooklyn
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mar Apr 25, 2017 10:01 pm | |
| Nu e singura carte pe care am citit-o intr-o singura zi, sunt nebuna de fel, Legile Atractiei de Simone Elkeles iar am citit-o intr-o zi :))) | |
|
| |
Rainy Rose Stea
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mier Apr 26, 2017 12:38 am | |
| La mine ultima carte citita a fost Matilda de Roald Dahl, e carte pentru copii, stiu, dar mi-a palcut mult filmul cand eram mica :))). Inainte de asta am citit Doctor Sleep de Stephen King. Oh a fost atat de buna, Dan Torrance e un personaj superb in imperfectiunea lui. | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mier Apr 26, 2017 4:47 pm | |
| despre ce e vorba mai exact in carte? | |
|
| |
Rainy Rose Stea
| Subiect: Re: Ultima carte citită Sam Apr 29, 2017 1:10 am | |
| La care din ele ca am mentionat doua? Matilda e despre o fetitita foarte inteligenta dintr-o familie careia nu prea ii pasa de ea. Cartea prezinta cateva intamplari de ale ei pana ajunge sa scape de familia aia. E oarecum bildungsroman, doar ca fiind caret pentru copii nu sunt multe de analizat.
Doctor Sleep e continuarea de la The Shining. Dan Torrance e adult acum si incearca sa isi gaseasca un rost in viata. La un moment dat intalneste pe cineva cu abilitatile lui si, practic, ii vine randul sa devina mentor si sa se ajute reciproc. Evolutia personajelor e interesanta de urmarit, precum si relatiile dintre ele. | |
|
| |
Rogue <3 Steluta
Mesaje : 214 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/02/2020 Varsta : 30 Localizare : in hell
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mier Feb 12, 2020 3:24 pm | |
| Sunt absolut teribila la a retine nume de autori, pur si simplu nu reusesc... Dar tin minte ca ultima carte citita a fost "Dragoste contra timp" si mi-a placut la nebunie. E un roman de dragoste foarte spumos si amuzant in acelasi timp. Acum m-am apucat de "Pacienta tacuta"... e foarte greu pentru mine sa o citesc. Mi se pare o carte foarte zbuciumata, dar intr-adevar, buna..sper s-o duc pana la capat | |
|
| |
Casydy Steluta
Mesaje : 103 Reputatie : 0 Data de inscriere : 19/04/2020 Varsta : 30 Localizare : Giurgiu
| Subiect: Re: Ultima carte citită Lun Apr 20, 2020 9:14 am | |
| Ehm... Ultima carte citită? Pai este o recitire mai degraba. Este vorba despre Jurnalista si Duce de Haha Lee. Este o carte care prima oara cand am citito a foat pe Wattpad. E este o autoare româncă care scrie niste cărți belea, mai ales daca iti place sa citesti ceva cu +18. Cumva ea duce aceaata nota a erotismului intr-un romantism erotic. Te captiveaza inca de la prima fraza. La mine asa a fost. ^^ | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Ultima carte citită Lun Apr 20, 2020 8:28 pm | |
| Ultima carte cutita de mine a fost Viitorul cu cap de mort scrisa de Radu Cinamar. Cartea dezbate multe secrete ascunse si facute public de SRI dupa caderea comunismului ceausist. | |
|
| |
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: Ultima carte citită Lun Mai 18, 2020 12:17 pm | |
| Am neglijat un timp cărțile, dar am reușit să termin Vocile (Indridason) și Închide ochii strâns (Verdon).
Vocile mi-a frânt inima în bucățele, fiindcă acea crimă s-a petrecut în perioada Crăciunului și cartea abordează două subiecte, o crimă și abuzul unui copil. Personajele nu sunt complexe, fiindcă Indridason alege mai mereu oameni simpli, dar triști. Erlendur, personajul principal al cărții, este în continuare bântuit de fantomele trecutului, iar Eva Lind, fiica lui, suferă din cauza unei sarcini pe care a pierdut-o, iar toată acțiunea, împreună cu spiritul Crăciunului, te face melancolic și îți crează un mic gol în suflet, în special povestea copilului abuzat care nu face decât să spună "mi-e dor de tata".
Închide ochii strâns abordează la început o singură crimă. Totuși, polițiștii n-au reușit să ajungă la o concluzie timp de patru luni, așa că mama victimei, o mireasă ucisă cu sânge rece prin decapitare, apelează la David Gurney, unul dintre cei mai buni detectivi ieșiți la pensie. David își dă un termen de două săptămâni să rezolve toată harababura și încetul cu încetul pune cap la cap piesele din puzzle, riscându-și în același timp propria viață și descoperind din ce în ce mai multe victime. | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Ultima carte citită Mier Apr 19, 2023 9:31 am | |
| Ultima carte citita este despre filosofia esoterica a masoneriei. Este o carte care dezbate nisteprobleme primordiale are gandirii si degradarii rasei umane. Desigur, vorveste si despre influienta gandirii colective si cumputem stopa autodistrugerea noastra. Si in acelasi timp vorbeste si despre cum a fost denaturata informatia biblica in favoarea puterii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ultima carte citită | |
| |
|
| |
| Ultima carte citită | |
|