What you love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WHAT YOU LOVE

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce seriale urmăriți?

In jos 
+5
Demma
Elzi
Rainy Rose
Teru.
Equinox.
9 participanți
AutorMesaj
Equinox.
Steluta
Steluta
Equinox.

feminin Berbec Mesaje : 154
Reputatie : 1
Data de inscriere : 28/04/2015
Varsta : 32

Ce seriale urmăriți? Empty
MesajSubiect: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Apr 28, 2015 10:42 pm

Găsesc pe-aici devoratoare de seriale cu care să împărtășesc păreri? ;d

Eu momentan sunt la zi cu Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals și The Flash.
Dintre cele menționate, Supernatural este preferatul meu. După multe contre cu un bun prieten care mă tot îndemna să-l văd, m-am hotărât să-i dau o șansă. Nu mă așteptam să mă prindă în așa hal. Am văzut 10 sezoane pe nerăsuflate, iar acum detest să aștept câte o săptămână până apare următorul episod.

Ceva partenere de seriale?
Sus In jos
Teru.
Stea
Stea
Teru.

feminin Fecioara Mesaje : 639
Data de inscriere : 02/03/2015
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Apr 28, 2015 10:50 pm

Eu, eu! :)
Eu sunt la zi cu Supernatural şi iubesc serialul, dar mi se pare că deja o prea lungesc. Mă uita la The Flash (care devine din ce în ce mai bun), Salem, am început şi Daredevil dar mi-e cam lene să îl continui. Arrow e chiar faiiiin~ <3 şi mă uit şi la Gotham. Ah şi m-am uitat la Penny Dreadful, dar numai primul sezon.
Trebuie să continui The Vampire Diaries, sau mă rog, cred că mai am vreo 3 episoade din sezonul 5 şi apoi să îl încep pe 6.
Sus In jos
Equinox.
Steluta
Steluta
Equinox.

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Apr 28, 2015 11:00 pm

Cuuum să o lungească? Doamne, să o lungească la infinit :)). N-aș vrea să se termine vreodată. Mie mi se pare că devine din ce în ce mai interesant, dar au fost și anumite momente cărora parcă nu le-a fost acordată atenția meritată și totul s-a petrecut prea repede.
Spre exemplu, atunci când a apărut Lucifer. Nu mă așteptam să fie chiar așa ușor să scape de el, și chiar și-acum mă aștept să revină cumva. Apoi, momentul în care Dean a devenit semi-demon. Wtf?! Cu 2 doze de sânge era ca nou. Mna, părerea mea e că s-a insistat pe lucruri mai puțin importante. Dar, chiar și-așa, tot îmi doresc să fie cât mai multe sezoane.

Începusem și eu Arrow anul trecut, dar nu mai știu din ce motiv l-am abandonat. Și mă stresează că se fac legături între Flash-Arrow.
Penny Dreadful mi-a atras și mie atenția, dar nu știu cât de horror e, așa că nu risc laugh .
The Vampire Diaries devine plictisitor (cel puțin pentru mine) și nu cred că o mai lungesc mult. Mai ales că am citit despre faptul că Nina Dobrev va părăsi serialul.
Sus In jos
Teru.
Stea
Stea
Teru.

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Apr 28, 2015 11:10 pm

Da, ştiu dar mie mi se pare că nu mai au plot cu care să îl umple. Oricum sezonul 11 deja a fost confirmat :))
Vaai, Lucifer era aşa sassy. Dacă el reintră în joc şi îl aduce şi pe Michael cu el, ar fi mai mult decât perfect. Dar oricum, sezonul ăsta, Dean parcă şi-a revenit. Adică e mai sarcastic şi mai badass faţă de sezonul 9. Atunci mi se părea cam mort. Gen cum e Crowley acum. Serialul e fain oricum. Ambii fraţi au murit şi au înviat din nou, au fost prin Iad, apoi Rai apoi Purgatoriu, au dat nas în nas cu Cavalerii Apocalipsei, şi cu cei ai Iadului şi cu Lucifer şi au existat o grămadă de chestii pe care le-au făcut. Ahh, şi Sam era la un moment dat fără suflet. Good times.
Şi eu făcusem la fel cu Arrow. Mă enerva Laurel la un moment dat şi deja începuse să devină dramatic, but it gets better!
Nu e chiar horror. Sunt o grămadă de monştri de la cel al lui Frankenstein până la Dorian Grey (dacă poate să fie considerat şi el monstru)
Când am văzut că Nina pleacă eram gen: să îl mai continui sau nu? De ea îmi plăcea de acolo T-T dar m-aş uita la the Originals pentru că Klaus *cough*
Sus In jos
Rainy Rose
Stea
Stea
Rainy Rose

feminin Gemeni Mesaje : 406
Reputatie : 0
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Apr 28, 2015 11:12 pm

Eu ma uit la Doctor Who, Once upon a time, Peaky Blinders, The Mentalist si Ando Lloyd ( serial japonez.) Penny Dreadful, Supernatural, Arrow si The Flash le am pe lista. Nu stiu cand o sa ma apuc de ele pentru ca in ultimul timp mi se pare ca nu am rabdare sa vad seriale, which is weird.
Sus In jos
Equinox.
Steluta
Steluta
Equinox.

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Apr 28, 2015 11:15 pm

Oh, Crowley e atât de... plângăcios acum laugh . Deși îl uram când era badass, îl preferam în felul acela decât cum a ajuns. Iar maică-sa e o scorpie care sper să dispară din peisaj cât mai repede.

Originals e chiar mai interesant decât Vampire Diaries. Și eu tot pentru Klaus m-am apucat de serial. Deși oscilez între Klaus și Elijah :)).
Sus In jos
Elzi
Steluta
Steluta
Elzi

feminin Pesti Mesaje : 340
Data de inscriere : 19/03/2015
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Apr 28, 2015 11:20 pm

Eu am vazut House MD, Prison Break, Dexter si Friends. Toate mi-au placut foarte mult <3 totusi Friends ramane cel mai tare dintre ele.

Acum ma uit la Game of Thrones [nu cred ca cineva de pe aici se uita la el :))] pe care pur si simplu il iubesc si la Married with Children [genial serial al anilor 80-90, cu atata ironie in el si atata realism, plus ca e comedie pura :))]

M-am uitat un sezon intreg la Supernatural, dar l-am lasat... nu m-a atras nimic in afara de Jensen Ackles [??? asa se scrie numele lui???]
Sus In jos
Equinox.
Steluta
Steluta
Equinox.

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMier Apr 29, 2015 12:42 pm

Toți sunt înnebuniți după Game of Thrones :)). Aud atâtea în stânga și-n dreapta încât cred că o să încep și eu să urmăresc.

Cum să lași Supernatural? ;( Sezonul 1, într-adevăr, nu e prea captivant, dar trebuie să ai răbdare, cu timpul lucrurile devin din ce în ce mai interesante.
Sus In jos
Elzi
Steluta
Steluta
Elzi

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMier Apr 29, 2015 1:51 pm

E fain GoT. Are intriga buna, nu e previzibil nimic, te prinde :D

Mie, in general, daca nu ma atrage primul sezon, nu ma uit la serial... Am mai facut asa si cu alte seriale :))
Sus In jos
Teru.
Stea
Stea
Teru.

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMier Apr 29, 2015 2:12 pm

De asemenea mor o grămadă. În GoT.
Am dat de atâtea spoilere încât ştiu cine ce a făcut cu cine şi aşa mai departe. + am prieteni înnebuniţi so yeah.
SPN chiar e fain! În primul sezon erau şi băieţii la început, dar au evoluat şi acum Dean e sassy ca naiba~

Ahh şi mă uit şi la Hannibal! Şi Sherlock după care trebuie să aştept cam un an jumate pentru următorul sezon.
Sus In jos
Equinox.
Steluta
Steluta
Equinox.

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMier Apr 29, 2015 2:20 pm

Asta cu muritul am auzit-o și eu :)). Îmi spunea cineva că întotdeauna moare ”personajul principal”.

Hm, mie parcă îmi place mai mult Sam ;d. A devenit așa sepsy în sez 9-10. Yammy.
Sus In jos
Elzi
Steluta
Steluta
Elzi

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMier Apr 29, 2015 10:33 pm

Ah, da, da!! la Sherlock ma uit si eu!! E genial serialul <3 <3

Da, mor multi in GoT, insa si apar multi in fiecare sezon... Acum in sezonul 5 e fain ca incep sa se intalneasca personajele intre ele, care pana acum nu prea se intersectau.
Sus In jos
Demma
Administrator
Administrator
Demma

feminin Varsator Mesaje : 1651
Reputatie : 4
Data de inscriere : 28/02/2015
Localizare : Japonia

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyJoi Apr 30, 2015 8:32 am

Eu am vazut primul episod din GoT si nu mi-a placut, asa ca nu m-am mai uitat. Si toata lumea mi-a zis ca trebuie sa ma mai uit ca primul episod nu e prea misto etc, dar mie nu mi-a placut pentru ca mi se pare ca partea sexuala e nenecesar de multa si ca chiar nu ajuta la nimic si e acolo doar ca sa faca rating, adica un motiv superficial. Daca pui mult sex sau orice tine de asta, in ceva, chestia aia o sa fie foarte populara.

Eu ma uit la Doctor Who (care e serialul meu preferat), Once Upon A Time si The Big Bang Theory.
Dar ma enerveaza ca trebuie sa astept episoade noi si, cel putin la Doctor Who, cand se termina un sezon, stai 9 luni sa il astepti pe urmatorul, nici nu mai stiu ce s-a intamplat pana acum, pana incepe noul sezon. laugh
Sus In jos
https://whatyoulove.forumgratuit.ro
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

feminin Balanta Mesaje : 3589
Data de inscriere : 01/03/2015
Varsta : 29
Localizare : Ελλάδα

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyJoi Apr 30, 2015 10:53 am

Eu urmaresc Vikings, Game of throne, What is love si cam atat, pentru ca mai mult nu imi permite timpu.
Sus In jos
http://japanandkorea.wikiforum.net
Elzi
Steluta
Steluta
Elzi

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyVin Mai 15, 2015 10:52 am

Scenele de sex se reduc pe masura ce inaintezi in serial ^_^ Si asta e tactica HBO, ei baga scene de sex in toate serialele. La fel au facut si cu True Blood...
Sus In jos
Rogue <3
Steluta
Steluta
Rogue <3

feminin Fecioara Mesaje : 214
Data de inscriere : 12/02/2020
Localizare : in hell

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyJoi Feb 20, 2020 1:01 am

Ca sa fiu sincera si sa imi dau seama eu momentan nu mai privesc la multe seriale si cele care inca mai continua nu sunt la zi cu ele =))) damn my lazy ass. Din ceea ce e inca on going ma uit la Grey's anatomy, Shameless Uk, Lucifer, Sex education.
Din ceea ce am vazut cap coada am asa:
● game of thrones
● suits
● pretty little liars
● vampire diaries
● originals
● orange is the new black
● vis a vis
● gossip girl
● doctor house
● penny dreadful
● true blood
● teen wolf
● the tudors
Sus In jos
https://www.google.ro/
Inlusione

Data de inscriere : 15/07/2015

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptySam Aug 08, 2020 8:28 pm

Just a bunch of random stuff:
-Suits, in principal, The Mentalist o data la ceva timp, il tot neglijez de cateva luni bune, House M.D. as a guilty pleasure, Doctor Who(cand vreau sa-mi reamintesc de ce imi placea atat de mult initial) si in incercarea de a gasi ceva care sa merite timpul pierdut, multe prologuri(Westworld, Vikings, The Wire, Fargo).
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

masculin Scorpion Mesaje : 996
Data de inscriere : 26/02/2019
Varsta : 36
Localizare : Bistrita

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? EmptyMar Mai 04, 2021 1:19 pm

De ceva timp am inceput sa urmarescc serialul Hercai. E un serial turcesc care se difuzează la Kanal D pe la ora 20:00. Mie imi place foarte mult si il recomand tuturor. 
Sus In jos
http://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce seriale urmăriți?   Ce seriale urmăriți? Empty

Sus In jos

Ce seriale urmăriți?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
What you love :: Fun stuff :: Filme si seriale :: Seriale-
Mergi direct la: