| Ceva mai ciudat despre noi | |
|
+8Blacky Teru. Rainy Rose Simona Elzi Demma Hanamura Equinox. 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Equinox. Steluta
Mesaje : 154 Reputatie : 1 Data de inscriere : 28/04/2015 Varsta : 32
| Subiect: Ceva mai ciudat despre noi Mier Apr 29, 2015 3:19 pm | |
| Fiecare persoană are ciudățeniile ei. Deci, să discutăm despre acestea. Eu, spre exemplu: - nu mănânc nimic înainte de a verifica termenul de valabilitate - sunt foarte sensibilă la zgomote. Pot să aud ticăitul unui ceas de mână dacă se află în colțul opus al camerei. Mama chiar mi-a zis că o iau razna cu faza asta . Pe mine mă stresa sunetul ceasului care era fix lângă ea, iar ea nici nu-l auzea. - nu pot să dorm descoperită. Pot fi și 40 de grade în cameră, trebuie să simt măcar un deget acoperit. Cam astea ar fi ciudățeniile mele, pe moment. Dacă mai descopăr vreuna voi reveni. | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Joi Apr 30, 2015 11:38 am | |
| -cand dorm imibacopar ochii, iar restu dorm dezvelita -pot sa citesc persoana si caracterul ei dupa mimica faciala, verbal si comportamental -sunt foarte selectiva cu lumea din jur -aud cel mai mic zgomot si pot sa citesc uneori gandurile unui om - pot sa vad aura unei persoane -cand ma enervez foarte tare reusesc sa fac becurile sa palpaie ca in filmele horror :;): -pot simtii prezente negative sau pozitive in prezenta mea -daca trec pe langa un loc pentru prima data, noaptea visez ce evenimente neplacute erau, iar cand caut in ziare si documente mi se confirma ca am visat exact ce e acolo si nu aberatii cam asta sunt lucrurile ciudate despre mine | |
|
| |
Equinox. Steluta
Mesaje : 154 Reputatie : 1 Data de inscriere : 28/04/2015 Varsta : 32
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Joi Apr 30, 2015 11:45 am | |
| Cum de ești atât de senzorială? Adică, să nu mi-o iei în nume de rău, dar mi-e greu să cred că vezi aura unei persoane și faci becurile să danseze. | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Joi Apr 30, 2015 11:48 am | |
| Asta e mostenire de familie. Bunica mea avea undele cerebrale canalizate pe Alfa. Mama mea visa viitoru si cel mai amuzant lucru, visa ce ii da la examene cu toate detaliile, de la semne de punctuatie la materiale intregi si avea numai 10. Colegele ei profitau pe aceasta chestie si o intrebau mai mereu, uneori le era frica de maica-mea : | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Joi Apr 30, 2015 7:18 pm | |
| Nu zic ca minti, dar nu pot crede nimic din ce ai scris acolo, scuze. Chestii ciudate despre mine: - de fiecare data cand sunt cu cineva in oras si acel cineva bea suc cu paiul, trebuie sa ii desfac paiul pana la capat. Stiti ca paiul este indoit intr-un loc unde e rulat. Eu trebuie sa il desfac, nu suport sa il vad nedesfacut. - legat de dormit, eu nu pot sa dorm daca nu am picioarele de la glezna in jos, acoperite, indiferent de anotimp. De asemenea, dorm cu o perna in forma de inima mereu, nu pot dormi fara ea si o car peste tot cu mine. Nu imi mai vine nimic in minte, cred ca prietenii pot sa imi spuna mai multe. | |
|
| |
Elzi Steluta
Mesaje : 340 Reputatie : 1 Data de inscriere : 19/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Sam Mai 02, 2015 8:40 pm | |
| -Si eu pot citi ganduri <3 -si eu dorm mereu cu un puiut (asa zic eu pernelor mici :)) ) -sunt sensibila la zgomote si lumina cand vreau sa dorm -nu pot dormi cu usa de la camera deschisa -.. daca mai imi vine ceva, va anunt :D | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Dum Mai 03, 2015 1:53 am | |
| Cum adica poti citi ganduri? | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Lun Mai 04, 2015 11:31 am | |
| simplu ::): e o chestie nativa, la fel cum si eu pot sa o fac. Citirea gandurilor face parte din ramura Clarauditiei. Persoanele care se nasc dupa 1990 au capacitati extrasenzoriale vazate pe unde alfa. Si da, putini sunt cei care au aceste calitati. E de fapt o mutatie genetica ce tine de imbunatatirea rasei umane. Supernatural e un serial care se inspira din viata reala. Constientizeaza lume ca omul se va naste pe parcurs cu aceste abilitati. Cum am mai spus, putini sunt cei care mostenesc aceste nebunii. | |
|
| |
Elzi Steluta
Mesaje : 340 Reputatie : 1 Data de inscriere : 19/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Joi Mai 07, 2015 12:38 pm | |
| Eu am glumit cu cititul gandurilor, a fost la caterinca. Ideea e ca eu nu cred in cititul gandurilor pana nu voi intalni o persoana care imi va demonstra ca poate face asta. Oricat de avansata e tehnologia, nu cred ca vreodata vei putea citi gandurile cuiva. | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Vin Mai 08, 2015 12:37 pm | |
| daca citesti gandurile cuiva nu e ca si cum cred unii, gen, o fraza intreaga. E pe fragmente, nu cum isi imagineaza altii. | |
|
| |
Simona Visator
Mesaje : 64 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/04/2015 Varsta : 27 Localizare : Oriunde
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Dum Mai 10, 2015 1:21 pm | |
| Bai, eu zic sa fiti sinceri si sa nu mai bagati de la voi niste faze absolut ireale :)), si eu pot sa zic acum ca merg pe apa sau ca zbor ca superman sau ca spiderman.. hai sa fim seriosi.
Niste chestii ciudate despre mine ar fi .. 1. Vorbesc si plang in somn, dar nu se intampla frecvent. 2. Nu pot sa dorm daca nu aud televizoru. 3. Beau extrem de multa apa si destuuul de mult ceai, nici nu prea mananc asa mult din cauza asta, ca imi taie pofta de mancare, in mod special ceaiul. 4. Uneori cand ma enervez spun muulte lucruri urate, iar apoi regret tot ce am spus.. am inceput usor, usor sa corectez asta la mine
Cam atat, revin daca imi mai aduc aminte ceva.
| |
|
| |
Rainy Rose Stea
Mesaje : 406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Mar Mai 12, 2015 7:06 pm | |
| Ummm, sa vedem: -imi iau mereu mp3-ul cu mine cand plec de acasa, nu conteaza ca port fusta sau pantaloni castile imi stau atarnate de gat -nu imi place sa cobor/urc pe scari, mai ales pe cele de la metrou/facultate, pentru ca am mereu impresia ca ori ma voi dezechilibra si cadea, ori o sa ma impinga cineva -dorm cu bijuterii: lant, cercei, inele si ma simt ciudat daca nu le am -simt nevoia sa tin ceva in brate atunci cand dorm pentru ca de obicei tin un catel de plus -din cauza raului de masina mi-e aproape frica sa urc intr-o masina daca nu mi-am luat pastila. nu conteaza ca drumul dureaza cinci minute sau cinci ore, nu urc in masina -beau putina apa, uneori intre juma de litru si un litru pe zi. nici nu compensez cu suc sau ceai | |
|
| |
Teru. Stea
Mesaje : 639 Reputatie : 1 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 31
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Mar Mai 12, 2015 10:01 pm | |
| Eu nu cred că le am diferite de ale voastre. Hm. -nu pot dormi dezvelită. Nici dacă sunt 100 de grade afară, mijlocul trebuie neapărat să îmi fie acoperit -ţin căştile mereu cu mine. -urăsc să stau cu uşa deschisă într-o cameră. Mă simt aiurea. -trebuie mereu să am ceva în braţe când dorm (am un ursuleţ cu care dorm de când am intrat la facultate ♥) -nu suport să îmi atingă cineva lucrurile dacă nu îi dau eu voie. Şi dacă cineva o face fără ştirea mea, îmi dau seama. Şi cam atâtea îmi amintesc. | |
|
| |
Elzi Steluta
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Mar Mai 12, 2015 10:02 pm | |
| Tot nu cred in cititul gandurilor. Eu vreu fapte, nu vorbe.
Revin cu o chestie noua :))
-pana sa merg la Bucuresti acu o luna jumate, imi era frica sa cobor pe scarile rulante din cauza ca mi-e frica de inaltime. La bucuresti am fost constransa de situatie sa cobor cu ele, mai ales la metrou... | |
|
| |
Blacky Vedeta
Mesaje : 1749 Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/03/2015 Varsta : 24 Localizare : Curtea de Arges
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Lun Mai 18, 2015 10:07 am | |
| 1.Mama avea ceva inainte cu muzica jrock.Ca nu le suportea trupe care canta jrock. 2.Tata meu are ceva in comun cu Japonia si Coreea de Sud.Ca le urasete. 3.Mama mea nu se uite la drame corene.Ca eu il ador pe Lee Min Ho. 4.Mi-e frica de filme horror japoneze. 5.Urasc China cel mai mult. | |
|
| |
Yuki Visator
Mesaje : 88 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/07/2016 Localizare : Moon
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Lun Iul 18, 2016 6:08 pm | |
| Nu o sa insir lucruri "nebunesti" cum ca pot comunica cu cine stie ce fantasma ci doar lucruri care mi se intampla cu adevarat, ciudateniile mele ca sa le spun asa. *Nu pot dormi decat daca e intuneric bezna in camera si liniste. *Cand eram mica aveam foarte multe cosmaruri, motiv pentru care urmaresc foarte rar filme horror. Nu imi plac cele americane fiindca majoritatea lor sunt scarboase. *Imi place cum miroase placinta cu dovleac, insa nu pot manca decat dovleac crud. *Ador iarna in toata puterea cuvantului. Imi place sa vad cum ninge. Am visat de multe ori ca ninge, iar a doua zi, sau cateva zile mai tarziu, incepea ninsoarea. *Visele mele sunt foarte rar prezentate intr-un cadru colorat si de multe ori ma simt ca un spectator care priveste o piesa de teatru. | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Lun Iul 18, 2016 6:48 pm | |
| mai nou am inceput sa fiu dependenta de rpg-uri si fan fic-uri am inceput un caiet nou de piezii moderen pe care le voi publica pe viitor | |
|
| |
Demma Administrator
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Lun Iul 18, 2016 8:28 pm | |
| Ai vise interesante, Yuki. Draguta si aia cu dovleacul, nu cred ca mi s-a intamplat sa-mi placa mirosul, dar sa nu pot manca. Mie mai degraba invers. :))
Rox, iti asteptam poeziile!
Eu am observat un lucru care nu e cine stie ce, dar mi se pare mie interesant. De fiecare data cand sunt cu masina pe autostrada (evident, conduc parintii, iar autostrada fiind Bucuresti-Constanta, avand in vedere ca locuiesc in Mangalia) si inevitabil adorm, ma trezesc chiar inainte sa tragem la benzinarie (fiind de obicei OMV). Cred ca mi-a ramas in cap ca la OMV au prajituri bune, si de fiecare data ma trezesc singura chiar inainte sa ajungem acolo. Nu inteleg de ce si cum. :)) | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Lun Iul 18, 2016 8:38 pm | |
| am sa le postez dupa ce intru in concediu ca am timp sa le aleg pe cele mai interesante si ciudate | |
|
| |
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Dum Aug 25, 2019 11:32 am | |
| Ok, să începem: - Când eram mică, aveam niște prieteni imaginari cam ciudăței - cai îmbrăcați cu geci de piele. Aveau și nume, dar le -am uitat. =)))) - Nu pot să dorm dacă nu ascult muzică la căști, la fel cum nici nu mă pot concentra la citit dacă nu ascult muzică. - Sunt scoasă din sărite cam din orice lucru minor, iar dacă un om are ticuri enervante, mai-mai că-i sar în cap. Încerc să-mi controlez problema cu nervii, dar de multe ori tot mă calcă pe coadă anumite persoane, în special cele cu un comportament de cocolari. - De multe ori prefer să stau în casă și să citesc, decât să ies în oraș cu anumite persoane cunoscute. - Majoritatea celor mai buni prieteni pe care îi am locuiesc în orașe diferite, iar doi prieteni locuiesc în alte țări. - Mă văd foarte rar cu prietenii pe care îi am în oraș. - Am început să-mi dau seama de intențiile unei persoane din niște simple gesturi pe care le face. De cele multe ori, limbajul corpului spune mai multe decât cel verbal. - Beau foarte multă apă, uneori beau chiar dacă nu mi-e sete. Mi se uscă gura și sunt nevoită să beau, în special la lucru. - Îmi place să colecționez diferite cărți prin bibliotecă, dar de cele mai multe ori citesc doar în format digital. | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Sam Dec 14, 2019 8:11 am | |
| -nu pot sa adorm fara muzica -luna plina imi da stare de somnolenta -cand sunt obosit, vorbesc in somn sau marai -daca sunt agitat imi scrasnesc dintii -de la varsta se 5 ani nu am mai avut nici un vis in timp ce dormeam | |
|
| |
Rogue <3 Steluta
Mesaje : 214 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/02/2020 Varsta : 30 Localizare : in hell
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi Mier Feb 19, 2020 7:56 pm | |
| Sunt foarte multe lucruri ciudate despre mine..asta pentru ca eu chiar sunt o ciudata. O să încerc însă să scriu ce îmi vine acum în minte. - nu suport să fie ușile deschise în casă. de nicio culoare. mai ales în camera în care stau eu. am un fix să fie închise - nu suport să dorm cu orice fel de sursă de lumină aprinsă, sau televizor închis sau orice lucru care bâzâie, face un zgomot constant...eu nu pot dormi cu ceas în cameră, nici măcar de mână, îl aud și nu pot să dorm. trebuie să fie beznă și liniște totală - îmi verific de 4 ori banii, dacă sunt în buzunar, înainte să mă duc la magazin , urc în taxi, etc - mă uit foarte des la ceas, chiar și când nu am ceva anume de făcut sau nu aștept ceva - câteodată vorbesc singură ... sau cu obiectele..deși da, SUNT conștientă că ele nu îmi răspund sau că e super cringe să îmi răspund singură la unele chestii - îmi imaginez foarte multe lucruri când merg pe stradă și nu îmi dau seama ce se întâmplă în realitate pe lângă mine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ceva mai ciudat despre noi | |
| |
|
| |
| Ceva mai ciudat despre noi | |
|