What you love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WHAT YOU LOVE

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Droguri, alcool & tutun

In jos 
+8
Invader Lamu
Simona
Hanamura
Jane Doe
Teru.
Elzi
Demma
Equinox.
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Xiphion.
Steluta
Steluta
Xiphion.

feminin Balanta Mesaje : 253
Reputatie : 0
Data de inscriere : 24/08/2019
Varsta : 27
Localizare : Ketterdam

Droguri, alcool & tutun - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Droguri, alcool & tutun   Droguri, alcool & tutun - Pagina 2 EmptySam Aug 24, 2019 8:09 am

Alcoolul nu-l suport de nicio culoare. Foarte rar se întâmplă să beau un vin bun, iar și atunci prefer să fie cu apă minerală. Cidru consum ocazional, dar, deși îmi place gustul, urăsc faptul că mi se face foarte cald după ce beau unul, asta pentru că îmi pune sângele în mișcare. Am început să beau cidru mai mult pentru sănătatea mea, deoarece nu mă împac cu alte băuturi alcoolice.

Droguri nu consum de nicio culoare și nici nu am de gând.

Cât despre țigări, am început dintr-o prostie acum câțiva ani. Pe atunci trăgeam doar câteva fumuri și o făceam foarte rar. Anul acesta m-am apucat iar de ele, tot dintr-o prostie. Ieșisem dintr-o relație toxică și aveam nevoie să mă calmez cumva după cele întâmplate. Am continuat să fumez luni bune, cred că vreo 5 luni, dacă nu mă înșel. La început fumam un pachet în câteva zile, apoi am început să fumez 5 țigări pe zi, iar încetul cu încetul am ajuns la una sau două pe zi. Apoi am avut un deces în familie în urmă cu două luni, un unchi a murit din cauza cancerului la plămâni. Deși mai aveam câteva țigări în pachet, în jur de 10, am mai fumat una și apoi am aruncat tot pachetul la gunoi. Mi-am spus că m-am apucat dintr-o simplă prostie de ele, iar cum obișnuiam să fumez din ce în ce mai puține, am hotărât că nu am nevoie de țigări, oricât de stresată aș fi într-un anumit moment.
În viață este bine să înțelegem că noi dominăm viciile, ci nu ele pe noi, la fel cum ne dominăm și plăcerile. Mai bine îmi cumpăr o carte de banii ăia sau lapte vegetal. Ambele sunt de 100 de ori mai bune și sunt și sănătoase. ^^

Ultima editare efectuata de catre Kago in Sam Aug 24, 2019 8:57 am, editata de 2 ori
Sus In jos
https://www.goodreads.com/user/show/68359802-osetu-a-zbur-toare
R&R
Popular
Popular
R&R

masculin Scorpion Mesaje : 996
Reputatie : 1
Data de inscriere : 26/02/2019
Varsta : 36
Localizare : Bistrita

MesajSubiect: Re: Droguri, alcool & tutun   Droguri, alcool & tutun - Pagina 2 EmptySam Aug 24, 2019 8:23 am

si eu tot dintr-o prostie am inceput cu tigarile si eu si nevasta si acuma nu ne mai putem lasa de ele
Sus In jos
http://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Xiphion.
Steluta
Steluta
Xiphion.

feminin Balanta Mesaje : 253
Data de inscriere : 24/08/2019
Varsta : 27
Localizare : Ketterdam

MesajSubiect: Re: Droguri, alcool & tutun   Droguri, alcool & tutun - Pagina 2 EmptySam Aug 24, 2019 9:18 am

După cum am menționat în celălalt comentariu, trebuie să înțelegem că noi dominăm un viciu, nu invers.
Eu nu cred că există "nu pot", ci " nu vreau". Atât timp cât îți dorești să lași sau să începi un lucru, nu îți stă nimeni și nimic în cale. Contează doar să ai ambiție și să înlocuiești viciul cu ceva sănătos. Ați putea, spre exemplu, să ieșiți în fiecare seară la alergat, în loc să stați la o poveste și să fumați. Sau nu e musai la alergat, puteți să descărcați aplicația cu pașii și să faceți, spre exemplu, 5000 de pași în fiecare zi. Așa ați avea mintea puțin ocupată.
Sus In jos
https://www.goodreads.com/user/show/68359802-osetu-a-zbur-toare
Rogue <3
Steluta
Steluta
Rogue <3

feminin Fecioara Mesaje : 214
Data de inscriere : 12/02/2020
Varsta : 30
Localizare : in hell

MesajSubiect: Re: Droguri, alcool & tutun   Droguri, alcool & tutun - Pagina 2 EmptyMier Feb 12, 2020 3:07 pm

Sunt total anti droguri... de orice fel. Inclusiv 'marijuana' chiar daca se zice ca are si efect medicinal. Din punctul meu de vedere, acestea te distrug definitiv si te fac sa nu mai fii om. N-am consumat nici sa incerc si nici n-o voi face vreodata, e unul din principiile mele in viata.
Alcoolul ... si el distruge vieti in felul lui, cand e consumat in cantitati industriale. Mai beau si eu din cand in cand, n-am de ce sa fiu ipocrita. Dar gen, cel mai des, strongbow care chiar are o cantitate infima de alcool. Imi mai place lichiorul si votca, dar beau doar strict cand e ceva de sarbatorit sau o petrecere, adunare intre prieteni... nu zilnic si nimic de genul. Incerc sa nu ii judec pe cei care o fac, pentru ca nu stiu povestea din spatele lor, dar totusi chiar nu sunt de acord nici cu alcoolismul..
Si am ajuns la tutun si aici e viciul meu. M-am apucat cu adevarat cred ca din a 12a, desi pufaiam dintr-a 9a si acum chiar sunt fumatoare inraita si nu pot sa le mai las..
Sus In jos
https://www.google.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Droguri, alcool & tutun   Droguri, alcool & tutun - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Droguri, alcool & tutun
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
What you love :: Fun stuff :: Discutii-
Mergi direct la: