| Tanananana | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Simona Visator
Mesaje : 64 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/04/2015 Varsta : 27 Localizare : Oriunde
| Subiect: Tanananana Dum Mai 10, 2015 12:19 pm | |
| | |
|
| |
Simona Visator
Mesaje : 64 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/04/2015 Varsta : 27 Localizare : Oriunde
| Subiect: Re: Tanananana Dum Mai 17, 2015 8:58 am | |
| Nimeeni? T-T Okaay... M-am intors cu doua semnaturi, nu sunt cine stie ce nici astea. Inca incerc sa imi revin . | |
|
| |
Teru. Stea
Mesaje : 639 Reputatie : 1 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 31
| Subiect: Re: Tanananana Dum Mai 17, 2015 5:39 pm | |
| Eu credeam că am postat aici.. Lăsând deoparte asta, ai semnături bune, dar după părerea mea, prea simple. Mai puţin prima din al 2lea post. Aia îmi place ♥. Bineînţeles, nu ştiu de cât timp lucrezi cu PS sau Gimp, sau ce mai foloseşti tu.. Oricum, ai putea să faci backgroundurile mai complexe (tutoriale sunt o grămadă pe net) şi să te joci cu efectele. Dar e bine că ai the basics! Mult noroc şi te mai aştept cu altele :3 | |
|
| |
Simona Visator
| Subiect: Re: Tanananana Joi Mai 21, 2015 7:05 pm | |
| Heeeey! Mersi ca ai trecut pe aici, voi tine cont de sfaturile tale :3. La tutoriale nu prea ma uit, dar voi incerca. Am mai facut cate ceva.. Astept parerile voastre ^_^. | |
|
| |
Kay Visator
Mesaje : 57 Reputatie : 0 Data de inscriere : 17/05/2015 Varsta : 28 Localizare : Future
| Subiect: Re: Tanananana Joi Mai 21, 2015 7:29 pm | |
| Hai și eu. Ultimele două semnături îmi dau sentimente contrare. Prima mi se pare un amalgam de chestii, cel puțin pe fundal, mi se par puțin cam haotice. Încadrarea în schimb e bună (mai mult sau mai puțin), și se vede că ai încercat să integrezi renderul, și ți-a ieșit pe alocuri. Overall, o semnătură care ar mai fi mers lucrată. A doua este, din punct de vedere compozițional, ceva mai bună, îmi plac efectele de fundal, dar din punct de vedere structural, nu mai e chiar atât de bună. Renderul este pus destul de aiurea, lens flare-ul sau bokeh sau ce o fi ăla nu mi se pare că dă tocmai bine, iar integrarea cam lasă de dorit. Textul e cam mic și mai mergea lucrat, dar e poziționat bine. Semnătura pare cam goală în partea din stânga. Una peste alta, mai încearcă vreo câteva tutoriale, și folosește mai multe resurse; îmi dai impresia că te axezi prea mult pe brush-uri și pe filtere, și poate ar trebui să încerci ceva mai multe texturi. Baftă în continuare ^.^ | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Tanananana Vin Mai 22, 2015 1:51 am | |
| | |
|
| |
Simona Visator
| Subiect: Re: Tanananana Mier Mai 27, 2015 7:34 pm | |
| Multumesc pentru pareri. :3 Sper ca am facut ceva mai bun de data asta, pentru ca nici de data asta nu m-am uitat peste tutoriale :))). Chiar acum le-am facut.. Pareri? :3 | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Tanananana Joi Mai 28, 2015 7:34 am | |
| Eu nu ma pricep la GFX, dar mi se pare ca lucrezi super. Dintre ultimele, primele doua imi plac mai mult. | |
|
| |
Simona Visator
| Subiect: Re: Tanananana Mier Iul 01, 2015 2:07 pm | |
| Multumesc frumos, inca incerc sa evoluez, dar nu mai lucrez atat de constant pe cat lucram inainte... | |
|
| |
Simo. Visator
Mesaje : 79 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/03/2015 Varsta : 28
| Subiect: Re: Tanananana Mier Iul 01, 2015 4:37 pm | |
| Lucrezi super bine, se vede ca ai lucrat si ca ai experienta..ai idei frumoase, care imi plac. Nu pot sa spun care imi place cel mai mult, dar cand am intrat si am vazut semnatura cu Nina am ramas placut uimita, e superba. Sunt sigura ca daca mai lucrezi o sa faci multe lucruri frumoase, ai putea sa cauti sa lucrezi in domeniul acesta. Bravo | |
|
| |
Simona Visator
| Subiect: Re: Tanananana Joi Iul 02, 2015 10:38 pm | |
| Heeei, multumesc mult <3 Semnatura aceea cu Nina e primul meu experiment dupa pauza si mie nu mi se pare cine stie ce, dar ma bucur mult ca iti place. Ma gandeam si eu la asta acum ceva timp, dar sincer nu mi-ar placea. Eu nu am inspiratie mereu, depinde foarte mult de mine, de ce chef am si tot asa. Mie mi-ar placea asa in general, dar... faza e ca daca cineva imi spune " Ai de facut aia, aia, aia, aia in 2 ore sa fie gata" si nu o sa am mereu inspiratie. Poate ma razgandesc, poate nu, nici eu nu stiu. Asta e parerea mea in momentul de fata, poate se va schimba pe viitor. | |
|
| |
Simona Visator
| Subiect: Re: Tanananana Sam Iul 11, 2015 1:24 pm | |
| Am mai lucrat ceva intre timp. E facuta ieri, dar mi-a fost lene sa o postez. | |
|
| |
Simo. Visator
Mesaje : 79 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/03/2015 Varsta : 28
| Subiect: Re: Tanananana Sam Iul 11, 2015 9:43 pm | |
| imi place ceea ce vad..dar nu prea o inteleg as fi vrut sa aiba putina culoare. P.S.: Poate o sa te razgandesti. Eu zic ca ar merita sa faci ca o pasiune... | |
|
| |
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Tanananana Sam Noi 21, 2015 12:27 am | |
| imi blace mini-banneru care l-ai facut | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tanananana | |
| |
|
| |
| Tanananana | |
|