What you love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WHAT YOU LOVE

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Gelozia & Posesivitatea

In jos 
+2
Equinox.
Simona
6 participanți
AutorMesaj
Simona
Visator
Visator
Simona

feminin Sagetator Mesaje : 64
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/04/2015
Varsta : 27
Localizare : Oriunde

Gelozia & Posesivitatea Empty
MesajSubiect: Gelozia & Posesivitatea   Gelozia & Posesivitatea EmptyDum Mai 10, 2015 7:09 pm

V-ati confruntat vreodata cu gelozia si/sau posesivitatea fata de persoana iubita?

Eu am invatat treptat sa renunt la gelozie si posesivitatea aceea exesiva. In momentul de fata am o relatie de 1 an si 4 luni. Dupa ce facusem 6 luni cu iubitul meu, eram exagerat de posesiva si geloasa, aveam certuri cred ca saptamanal :)), dar treptat am reusit sa scap prin comunicare, sa nu mai tin in mine si sa ii spun mereu tot ce am. Gelozia e relativ normala, dar nici sa fie din aceea mult mai exagerata, sa cauti mereu prin mesaje, pentru ca fiecare are intimitatea lui si viata lui personala, inafara relatiei. 

Voi ce parere aveti?
Sus In jos
Equinox.
Steluta
Steluta
Equinox.

feminin Berbec Mesaje : 154
Reputatie : 1
Data de inscriere : 28/04/2015
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Gelozia & Posesivitatea   Gelozia & Posesivitatea EmptyDum Mai 10, 2015 7:19 pm

Sunt geloasă, dar nu exagerat. Prefer să am încredere în persoana de lângă mine, la urma urmei, dacă vrea să te înșele, te înșală oricum.
Acum, dacă stau să privesc în urmă, cred că au fost momente în care chiar am acceptat mai multe decât trebuia.
Sus In jos
Elzi
Steluta
Steluta
Elzi

feminin Pesti Mesaje : 340
Data de inscriere : 19/03/2015
Varsta : 30
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: Gelozia & Posesivitatea   Gelozia & Posesivitatea EmptyDum Mai 10, 2015 8:14 pm

Eu momentan nu pot zice ca sunt geloasa, insa sunt mega posesiva uneori. In rest, ii dau liberate atata timp cat imi zice unde merge [nu-mi prea pasa cu cine sau cat sta sau etc].
Sus In jos
Demma
Administrator
Administrator
Demma

feminin Varsator Mesaje : 1651
Reputatie : 4
Data de inscriere : 28/02/2015
Localizare : Japonia

MesajSubiect: Re: Gelozia & Posesivitatea   Gelozia & Posesivitatea EmptyLun Mai 11, 2015 2:29 pm

Eu sunt si geloasa si posesiva, dar mai mult tin in mine si nu prea restrictionez persoana cealalta. Nu ii zic "nu ai voie sa faci asta", "asta cine e, de ce umbli cu ea" etc. Dar sunt multe gesturi mici care e posibil sa ma faca geloasa. Iar gelozia mea nu se trage din faptul ca nu am incredere in celalalt, e mai complicat. Oricum, nu sunt agresiva sau ceva pentru ca realizez ca anumite lucruri chiar nu inseamna nimic.
Sus In jos
https://whatyoulove.forumgratuit.ro
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

feminin Balanta Mesaje : 3589
Data de inscriere : 01/03/2015
Varsta : 29
Localizare : Ελλάδα

MesajSubiect: Re: Gelozia & Posesivitatea   Gelozia & Posesivitatea EmptyJoi Mai 14, 2015 9:31 pm

si eu sunt o persoana geloasa ::):
Sus In jos
http://japanandkorea.wikiforum.net
Rogue <3
Steluta
Steluta
Rogue <3

feminin Fecioara Mesaje : 214
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/02/2020
Localizare : in hell

MesajSubiect: Re: Gelozia & Posesivitatea   Gelozia & Posesivitatea EmptyMier Feb 19, 2020 8:53 pm

Geloasă nu prea sunt .. nu știu de ce nu mă afectează acest lucru, probabil nu îmi stă în fire și atât ,nu există o explicație.
În schimb, faptul că sunt foarte posesivă cu obiectele, mă face uneori să fiu și cu oamenii, fără să îmi dau seama, și evident că asta mi se întâmplă uneori și în relație.
Sus In jos
https://www.google.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gelozia & Posesivitatea   Gelozia & Posesivitatea Empty

Sus In jos

Gelozia & Posesivitatea
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
What you love :: Lifestyle :: Dragoste-
Mergi direct la: