What you love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WHAT YOU LOVE

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

The Originals (Dramă/Fantasy)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Equinox.
Steluta
Steluta
Equinox.

feminin Berbec Mesaje : 154
Reputatie : 1
Data de inscriere : 28/04/2015
Varsta : 32

The Originals (Dramă/Fantasy) Empty
MesajSubiect: The Originals (Dramă/Fantasy)   The Originals (Dramă/Fantasy) EmptyVin Mai 15, 2015 12:05 pm

The Originals (Dramă/Fantasy) Iqit20

The Originals este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusese grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transformat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt), dar ce se va întâmpla când Elijah (fratele original) se va îndrăgosti de Hayley? Dar când Rebekah (sora fraților) va complota împotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați, dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)?

http://www.cinemagia.ro/trailer/the-originals-9190/
Sus In jos
Rogue <3
Steluta
Steluta
Rogue <3

feminin Fecioara Mesaje : 214
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/02/2020
Varsta : 30
Localizare : in hell

The Originals (Dramă/Fantasy) Empty
MesajSubiect: Re: The Originals (Dramă/Fantasy)   The Originals (Dramă/Fantasy) EmptyJoi Feb 20, 2020 12:56 am

L-am urmarit, integral. M-am atasat enorm de personaje si spre finalul ultimului sezon am plans de m-am spart. Sincera sa fiu am fost cam dezamagita de final.. nu a fost unul neaparat slab, dar eu ca si superfangirl sincer imi doream altul
Sus In jos
https://www.google.ro/

The Originals (Dramă/Fantasy)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Supernatural (Dramă/Fantasy)
» The Vampire Diaries (Dramă/Fantasy)
» Boys Don't Cry (Dramă)
» Hachiko: A Dog's Story (Dramă)
» medieval/fantasy music