Mesaje : 137 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/03/2015 Varsta : 32 Localizare : Fairy Tail
Subiect: Eragon Lun Iun 08, 2015 6:42 pm
Titlul original: - Gen: Action, Adventure, Family Tara: S.U.A. Descrierea filmului&Parerea personala: Facut dupa cartile pentru adolescenti, filmul Eragon prezinta aventurile adolescentului Eragon (Ed Speleers) si ale dragonului sau, Saphira in salvarea tinutului Alagaesia, dar si a oprirea tiranului... Paradoxul interesant la acest film, ca mai intai am vazut filmul si pe urma am citit cartea - cea ce in mod normal nu fac - si m-am mirat ca am avut rabdare sa o citesc, dupa ce am vazut filmul. Pot sa spun ca mi-a placut mult franciza Eragon si filmul la fel, chiar daca se mai putea lucra mult la film sau sa se faca un serial din el, ca ar fi fost si mai frumos. Il recomand oricarui pasionat de Fantasy.
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Eragon Mier Iun 10, 2015 10:52 am
Ce mult mi-a placut filmu. Pacat ca finalul e prea trist :(
Yuki Visator
Mesaje : 88 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/07/2016 Localizare : Moon
Subiect: Re: Eragon Joi Dec 15, 2016 10:50 pm
Mie nu mi-a placut. A fost foarte slab si prost lucrat. In film nu este prezentat nici macar un sfert din ce se petrece in carte.
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Eragon Vin Dec 16, 2016 11:36 am
eu inca nu am citi catea
Bucky's Girl Steluta
Mesaje : 247 Reputatie : 1 Data de inscriere : 25/04/2017 Varsta : 30 Localizare : Brooklyn
Subiect: Re: Eragon Mar Apr 25, 2017 8:30 pm
Parerea mea, filmul a fost mult mai interesant decat cartea, am citit, de fapt am incercat sa citesc si sa termin cartea insa nici o sansa, pur si simplu ma plictisea cu fiecare pagina citita asa ca m-am lasat. Filmul e bine facut tinand cont de anul in care s-a realizat, asa ca dupa parerea mea nu e un film extraordinar, dar nici de aruncat la gunoi, este un film numai bun pentru o seara de relaxare completa.
Hanamura Membru onorific