| Q&A~☆ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 1:22 pm | |
| - A♡N a scris:
- Nici aici pe Pamant nu e o viata usoara =3=
Hmmm...Nu. Nu am. Nici nu m-am gandit pana acum la asa ceva, dar eu zic ca nu am ca nu-mi vine nimeni in cap. Și asta e drept ;-; Nici eu nu cred că am, dar mi-a venit întrebarea pe moment și am zis să o pun ^^ Dacă ai putea să trăiești într-o carte pentru tot restul vieții, ce carte ai alege? ^w^ Am vrut să întreb de anime, dar sigur ai fi răspuns Pokemon ♡ | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 1:33 pm | |
| Chiar mi-a dat de gandit întrebarea aia XD Si da...As fi ales probabil Pokemon...Sau alte doua anime-uri...>3>
Daca as putea trai intr-o carte, aceea ar fi Arina Viron. E o carte scrisa de o veche prietena. | |
|
| |
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 1:37 pm | |
| - A♡N a scris:
- Chiar mi-a dat de gandit întrebarea aia XD Si da...As fi ales probabil Pokemon...Sau alte doua anime-uri...>3>
Daca as putea trai intr-o carte, aceea ar fi Arina Viron. E o carte scrisa de o veche prietena. Hehe ^w^ M-ai făcut curioasă, despre ce e cartea pe care a scris-o? Nu trebuie să-mi dai neapărat detalii pompoase, mă mulțumesc și cu câteva explicații ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:00 pm | |
| N-am incredere in capacitatiile mele de a descrie o carte asa ca voi lasa o poza cu ceea ce scrie pe coperta finala: | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:12 pm | |
| Mi se pare o idee nemaipomenită. Îmi amintește puțin de cartea Eliza și monștrii ei, pe care mi-a făcut-o cadou de ziua mea o prietenă din Iași ^^
Câte animale de companie ai avut până acum? | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:18 pm | |
| Chiar e o carte grozava! Si nu zic asta numai pentru ca e scrisa de cineva pe care cunosc. >3>
Pai sa vedem...3 papagali...5-7 zebre australiene, un caine si vreo 5 hamsteri. Destule zic eu! XD | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:22 pm | |
| - A♡N a scris:
- Chiar e o carte grozava! Si nu zic asta numai pentru ca e scrisa de cineva pe care cunosc. >3>
Pai sa vedem...3 papagali...5-7 zebre australiene, un caine si vreo 5 hamsteri. Destule zic eu! XD OMG, ai avut zebre? Sunt greu de întreținut? Și cum ai ajuns să ai zebre pe post de animale de companie? ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:28 pm | |
| Sper ca sti ca e vorba de niste pasarele mici, nu? TwT Sunt destul de usor de ingijit cred...Eram cam mica sa-mi bat capul cu ele pe atunci. Le-am primit de la o ruda care avea mai multe tipuri de pasari in apartamentul lui. Imi placeau sunetele scoase de ele si am vrut si eu asa ca mi-a dat cateva. | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:39 pm | |
| - A♡N a scris:
- Sper ca sti ca e vorba de niste pasarele mici, nu? TwT Sunt destul de usor de ingijit cred...Eram cam mica sa-mi bat capul cu ele pe atunci. Le-am primit de la o ruda care avea mai multe tipuri de pasari in apartamentul lui. Imi placeau sunetele scoase de ele si am vrut si eu asa ca mi-a dat cateva.
Nu am căutat pe internet, sunt idioată =)))) Am căutat acum și văd că sunt drăguțe foc păsările! ♡ Totuși, nu am avut până acum papagali sau păsări ca animale de companie, deși a avut o prietenă doi papagali, dar nu e același lucru. Ți s-a întâmplat până acum să-ți pierzi unul din papagali? Dacă da, ai reușit să-l găsești? | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:44 pm | |
| Papagalii nu mi-au scapat niciodata. I-am pierdut doar când le-a sunat ceasul. In schimb una din zebre stiu ca scapase, dar din pacate n-am mai gasit-o. T^T | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:51 pm | |
| Oh... Îmi pare rău T^T Te-am întrebat deoarece văd tot mai des anunțuri pe facebook cu oameni care își pierd papagalii
Care este fructul tău favorit? ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:53 pm | |
| Sper sa-i gaseasca si sa aiba mai mare grija sa nu le mai scape.
Banana e! o3o | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 2:59 pm | |
| - A♡N a scris:
- Sper sa-i gaseasca si sa aiba mai mare grija sa nu le mai scape.
Banana e! o3o Și eu sper, dar unei prietene i-a scăpat și dus a fost ;-; De obicei fug dacă nu au o parteneră sau un partener, iar mulți oameni își cumpără un singur papagal ;;; Papagalului ei îi murise partenera și așa a fugit Și eu ador bananele, de multe ori fac ai mei acasă milkshake de banane. E genial! Mai ales făcut cu lapte de cocos! Tu în ce epocă ți-ai dori să trăiești? Mi-a plăcut întrebarea și am zis să ți-o pun și ție ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 3:05 pm | |
| Imi pare rau sa aud asta. Si daca tot iti iei un singur papagal, e bine sa-i oferi multa atentie sa nu se simta singur. Pacat ca multi ii iau si ii lasa in colivie, dandu-le doar apa si mâncarea când e cazul...q-q
N-am baut lapte de cocos pana acum. E bun?
Clar in Evul Mediu! Cu printi si printese, palate si toate cele. Mi-ar placea sa fiu cavaler dinala cu armura calare pe cal. =w= | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 3:21 pm | |
| Da, mulți îi cumpără pe post de jucării și nu înțeleg că au și ei nevoile lor...
Este bun, dar să-l iei simplu și fără zahăr, dacă vrei să-l încerci, adică fără migdale și alte minuni. Cel simplu e bestial!
Ooo, sunt sigură că ai fi un cavaler nemaipomenit! O domniță cavaler! ^w^ Sună ca o poveste plină de peripeții și umor :))
După ce personaje anime ți-ar plăcea să faci cosplay și de ce? ♡ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 3:49 pm | |
| O sa-mi iau zilele astea sa vad cum e! Cred ca mai pe seara ma duc sa iau când se mai racoreste putin afara...TwT
Suna ca un desen la care ma uitam când eram mica! o-o Dar nu mai stiu cum se numea...T^T
Hmmm...Cred ca as vrea in primul rand un cosplay dupa Isaac Foster (Zack) din Angel of Death pentru ca e un nebun cu coasa si zic ca mi se potriveste XD si altul dupa Mereoleona Vermillion din Black Clover pentru ca e personajul meu feminin preferat. =w= | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 4:02 pm | |
| Și pe mine mă omoară încet căldurile astea T^T
Parcă am văzut și eu un desen de genul, dar nu sunt sută la sută sigură
Ooo, primul anime arată genial! Clar trebuie să-l văd Și Black Clover la fel, ar fi minunat dacă nu aș mai fi leneșă T^T
Îmi poți face un top 5 openinguri anime și endinguri? Poți face 5 openinguri și 5 endinguri, sau împreună, după cum dorești. ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:11 pm | |
| Stiu cum e...TwT Si Angel of Death chiar e super! Imi pare rau ca n-a avut mai multe episoade...T^T
Sigur ca pot! Dar separat ca nu pot sa le amestec...Altfel ar fi numai opening-uri...TwT Top 5 Openings: 5. The Promised Neverland opening 4. Noragami ARAGOTO opening 3. Black Clover opening 3 2. Naruto Shippuden opening 6 1. Bungou Stray Dogs opening 2 <3
Top 5 Endings: 5. Bleach ending 24 4. Bungou Stray Dogs ending 1 3. Fire Force ending 2. Bleach ending 10 1. Angel of Death ending | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:16 pm | |
| Uuu, știu câteva din ele, și sunt nemaipomenite! ♡
Ai cumpărat până acum manga? Dacă da, care este primul volum cumpărat? Dacă nu, ce volum sau ce serie ți-ai dori? ^w^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:29 pm | |
| Am cumparat doar doua manga-uri, iar unul din ele si primul a fost unul cu Naruto...N-am habar care volum e totusi...TwT Oricum il cumparasem doar ca sa am din ce sa invat germana mai usor...XD Oricum e unul de pe la sfarsit când sunt pe la sfarsitul razboiului sau ceva de genu'... | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:31 pm | |
| Și acum te descurci mai bine cu germana? Eu am avut o tentativă, dar am învățat doar lucrurile de bază, pe care acum le-am cam uitat ;-; | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:35 pm | |
| Am inceput sa o inteleg si stiu unele cuvinte sa le zic, dar nu am sanse sa port o conversatie sau ceva asemanator! TwT | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:37 pm | |
| Te înțeleg perfect, mi se pare una dintre cele mai grele limbi. Pronunția unor cuvinte mă cam omoară =)))
Ce alte limbi ți-ar plăcea să înveți? | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:43 pm | |
| Pai doar germana si japoneza. Alte limbi nu ma atrag ca sa vreau sa le invat. | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Q&A~☆ Mar Aug 27, 2019 5:49 pm | |
| Și mie mi-ar plăcea să învăț japoneza, poate vom avea vreodată ocazia să o învățăm împreună, probabil că ne-am distra făcând asta ^w^
Dacă ai putea să-ți construiești o casă doar a ta, în ce loc ți-ar plăcea să o plasezi? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Q&A~☆ | |
| |
|
| |
| Q&A~☆ | |
|