Mesaje : 137 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/03/2015 Varsta : 32 Localizare : Fairy Tail
Subiect: Injustice: Gods among us Vin Mar 18, 2016 1:48 pm
Platforma: Android; iOS; Microsoft Windows; PlayStation 3; PlayStation 4; PlayStation Vita; Wii U; Xbox 360 Descriere: Jocul ne ofera o gama larga de caractere din Universul D.C., cu care poti sa joci in diferite locatii. Batman, Superman si restul good boys/girls din D.C., trebuie sa infrunte pe dusmanii lor de moarte sau nu, pentru a salva omenirea... Parere personala: A fost interesant jocul, putand sa ii dau lui Flash bataie cu Catwoman sau cu alti rau facatori sau good boys/girls din D.C. Chiar daca jocul in sine nu are un story line cap-coada cu acelasi personaj sau sa alergi de colo-colo cu acesta, dar si asa povestea e interesanta (interesanta o face luptele dintre personaje ^_^") si o recomand oricarui iubitor de D.C. sau de jocuri cu super-eroi.
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Injustice: Gods among us Mar Mar 22, 2016 5:54 pm
trebuie sa il instalez si eu
Teru. Stea
Mesaje : 639 Reputatie : 1 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 31
Subiect: Re: Injustice: Gods among us Sam Mar 26, 2016 1:03 am
Mie mi-a dat eroare, dar voi încerca să-l reinstalez weekendul ăsta. Oricum jocul e super tare. Când te plictiseşti cu prietenii poţi să faci câteva runde. E relativ uşor de jucat indiferent de personaj. Cel mai mult îmi place să joc cu Joker, Catwoman, Harley şi Nightwing ♥. Sincer, mi se par cei mai OP.
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Injustice: Gods among us Dum Mar 27, 2016 2:51 pm