What you love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WHAT YOU LOVE

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dark rose

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

Reputatie : 3
Data de inscriere : 15/06/2015

Dark rose - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyVin Dec 09, 2016 3:15 pm

-E frumos, asa-i? Spun eu in timp ce zburam inaintea ei.
Sus In jos
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

feminin Balanta Mesaje : 3589
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/03/2015
Varsta : 29
Localizare : Ελλάδα

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyDum Dec 11, 2016 10:27 pm

-Parca ma simt in Evul Mediu, parca ma simt in alta lume.
spuse tanara in timp ce atinse usor cu mana zdurile de piatra.
-Pare ca in spatele acestor ziduri sa fie un portal sau ceva de genu.
Sus In jos
http://japanandkorea.wikiforum.net
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyDum Dec 11, 2016 10:46 pm

-Portal aici? Nu stiu ce sa zic.
Sus In jos
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyLun Dec 12, 2016 1:18 pm

-Eu asa aud, ca si cum ar fi un portal, iar urechiile mele nu ma inseala, mai ales ca am un auz mai dezvoltat ca si al cainilor.
spuse Aiko
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyLun Dec 12, 2016 10:58 pm

Din pacate aici e un pasaj secret. Deci slabe sanse sa ajungem, la portal pe aici. Exista insa o gaura de soarece in perete si as putea intra pe acolo. Dar tu ei bine, efectiv nu vei avea cum findca esti deja varcolac si nu am cum sa aiba vre-un efect asupra ta nici muscatura mea nici potiunile nu au efect.
Sus In jos
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMar Dec 13, 2016 12:16 pm

-Tot o sa gasim noi o situatie.
in timp ce povesteau cele doua, ceasul de deasupra peretelui indica o ora exacta si in acelas timp parea misterios.
-Eu m-am plictisit sa caut portalul, hai sa mergem afara saluam o gura de aer.
in timp ce ieseam pe usa, oservam ceva schimbat, observam cum lumea de afara era imbracata in haine vechi, parand din Evul Mediu Timpuriu.
-Ooo, se pare ca acel zgomot pe care il credeam eu a fi de la portal, se pare ca e de la ceasul care ne-ateleportat in timp si spatiu, ca si intr-o lume paralela de pe o alta planeta.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMier Dec 14, 2016 12:54 pm

-Oau! Nu stiam ca acel ceas ar fi o masina a timpului.
Sus In jos
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyJoi Dec 15, 2016 12:46 pm

-Incredibil, tu esti proprietara conacului si nici nu sti ce ai prin casa? Asta ii culmea, nici nu ma asteptam la asta.
spuse tanara
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyJoi Dec 15, 2016 9:54 pm

-Nu sunt proprietara de drept. Contele Dracula e.
Sus In jos
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyVin Dec 16, 2016 11:56 am

-Iar ty esi nepoata lui, e impisibil sa nu-ti fi petrecut aici copilaria, mai ales ca se simte oe tine o nostalgie.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyDum Dec 25, 2016 10:36 am

-Aici mi-am petrecut ultimii ani. Copilaria am petrecut-o la celalalt castel din Sighisoara al contelui. Contele e bogat si are 3 castele aici in Romania si alte 10 in lume. Pentru el cifra 13 e una la care tine mult.
In Romania are 3 castele: Sighisoara, Bran si cel din Cetatea Poenari foarte greu accesibil. Aici in Marea Britanie are la fel 3. Acesta si alte doua.
Iar celelalte 7 sunt cate unul in: Franta, Germania, Austria, Elvetia si alte 3 in SUA. Cele mai mari si mai cunoscute sunt Bran, Sighisoara si acesta in care te afli acum.
Sus In jos
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMar Dec 27, 2016 3:25 pm

-Stai putin, tu ai murit si pe urma ai fost blestemata ca sa fi vampir?
intreba Aiko in timp ce pasea in acea lume necunoscuta
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMar Dec 27, 2016 3:57 pm

-Nu am murit deloc. Am fost nascuta vampir, nu imi cunosc parintii naturali dar din ce stiu tatal meu a fost vampir iar mama un liliac de fructe sa mai precis ar trebui sa cauti specia Megabats ca sa vezi despre ce vorbesc. Recent am venit aici.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

masculin Scorpion Mesaje : 996
Data de inscriere : 26/02/2019
Varsta : 36
Localizare : Bistrita

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMar Mar 26, 2019 10:07 am

in timp ce cei doi povesteau, eu intru in conac si ii iau prin surprindere. Pe cine cautati? Cautati un vampir?....razand malefic spre final
Sus In jos
http://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMar Mar 26, 2019 8:01 pm

Am spus ca nu imi cunosc parintii naturali.Insa in sensul ca nu ii cunosc personal nu i-am vazut fata in fata.Insa de comunicat cu ei am avut ocazia foarte rar. De crescut m-a crescut servitoarea de incredere a contelui, care era ca o matusa pentrtu mine. Ea mi-a povestit tot ce stiu despre parintii mei. Parintii mei sunt plecati in strainatatedeparte de aici. Dar nu se mai stie unde. Se pare ca nu i-a interesat deloc de fiica lor. Cand am implinit o varsta la care se considera cam a descurc singura, servitoarea a plecat si de atunci am pierdut si legatura cu tata Contele care era tatal meu. Singurele legaturi le aveam din scrisorile pe care le primea servitoarea de la Conte. Eu i-am mai scris pe adresa castelului din Germania dar nu mi-a mai raspuns.

Ma intorc catre persoana nou venita.

-Nu cautam pe nimeni. Ah da si eu sunt un vampir dar dintr-o specie mai altfel.

Desi nu ii cunosc personal pe parintii mei stiu ca tatal este Contele Dracula iar mama este un liliac vampir vegetarian din padurile tropicale. Astfel ca eu sunt o noua specie de vampir.

Am mostenit dimensiunea mamei dar infatisarea umana de la tata. Si sunt o replica a cum ar fi aratat mama daca ar fi avut infatisare umana.

Spun eu care zburasem pe umarul noii persoane ce venise.

-Nu ar trebui sa te temi de mine, eu nu musc oameni.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMier Mar 27, 2019 7:17 am

Auzind cele spuse, tanara vampir se apropie mai mult de ele, ca sa le studieze. Nu se astepta sa mai gaseasca inca cativa vampiri din specia ei.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMier Mar 27, 2019 7:20 am

-Ma numesc Misty. Ii spun eu.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMier Mar 27, 2019 8:31 am

Eu ma numesc Laura von Kruger. Sunt una din descendentii familiei de vampiri germani din transilvania.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMier Mar 27, 2019 8:49 am

-Acel vampir tatal tau Kruger e cumva frate cu Contele Dracula?
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMier Mar 27, 2019 10:51 am

-Da, este fratele sau secret de sange care a fost abandonat de mama lui pentru a-i da tot fiului sau mai mic, Dracula. Era o lupta intre averi si nu voia sa-i dezbine pe frati, insa a facut-o fara sa-si dea seama.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptyMier Mar 27, 2019 8:49 pm

Deci inseamna ca suntem verisoare?
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptySam Mar 30, 2019 10:12 pm

-Spre uimirea mea, da, suntem verisoare.
spuse tanara in timp ce cobora lent scarile, ridinandu-si usor rochia pentru a nu se impiedica de ea.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptySam Mar 30, 2019 10:17 pm

Si cum ti se pare sa ai o verișoara mica cat un liliac obișnuit? O întreb eu zâmbind si chicotind.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptySam Mar 30, 2019 10:20 pm

Am inceput sa ma uit spre ea si sa rad in hohote. Era ceva de nedescris, un liliac vorbitor si imi era si verisoara.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 EmptySam Mar 30, 2019 11:49 pm

Eram un liliac dar nu cu corp de soarece ci un corp uman. Parea ca si cum as fi fost o fata mica cu aripi de liliac. Zburam diin nou pe umarul ei. Desi era un dezavantaj caci nu ma putea vedea prea bine atunci cand stateam pe umarul ei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dark rose   Dark rose - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Dark rose
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dakota Rose
» X-Men: Dark Phoenix