Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
Subiect: Re: CE ZODIE ARE SUFLETUL TAU? Dum Aug 25, 2019 1:06 pm
Ai terminat testul! Rezultatul tau este: Sufletul tau este Fecioara! Lumea crede ca esti distant si rece, dar tu esti doar timid. Iti place sa cantaresti lucrurile inainte sa faci sau sa zici ceva. Esti o persoana organizata si responsabila.
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
Subiect: Re: CE ZODIE ARE SUFLETUL TAU? Lun Aug 26, 2019 7:31 pm
Sufletul tau este Scorpion! Esti ambitios, competitiv si capeti usor obsesii. Cand iti doresti ceva anume devii extrem de concetrat pe obtinerea lui. Pentru tine viata este o competitie.
Ăm, nu știu ce să zic. =))))
Rogue <3 Steluta
Mesaje : 214 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/02/2020 Varsta : 30 Localizare : in hell
Subiect: Re: CE ZODIE ARE SUFLETUL TAU? Joi Feb 20, 2020 2:01 am
Sufletul tau este de Taur. Hmm esti tenace si iubitor si.. mai zicea ceva, oricum de bine :)) Presupun ca merge cum eu oricum sunt Fecioara si tot zodie de pamant si asemanatoare in foarte multe aspecte sunt cele doua
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
Subiect: Re: CE ZODIE ARE SUFLETUL TAU? Sam Feb 22, 2020 12:40 pm
Ai terminat testul! Rezultatul tau este: Sufletul tau este Gemeni! Esti o fire tare curioasa. Ideile sunt extrem de importante pentru tine. Iti place sa comunici, poti avea o conversatie cu oricine, oricand pentru ca esti o fire adaptabila.