| O zana in casuta de papusi | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Joi Apr 20, 2023 9:10 am | |
| ×Lena× Auzind una ca asta, incep sa inghit in sec si sa scot dramba ca sa momesc acea fantoma. Sunetul fin de dramba era perfect ca sa il folosesc. Mai alesc ca era folosit de shamani in transa lor meditativa. | |
|
| |
Invader Lamu Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Joi Apr 20, 2023 6:13 pm | |
| Intru in cercul de sare vrajit, asteptand aratarea paranormala. | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Joi Apr 20, 2023 10:56 pm | |
| ~×~Lena~×~ Pana la urma veni in camera si mofturoasa noastra. Insa ceva miraculos se i tamplase. Cercul de sare se transforma intr-un magnet care o absorbi instant. In acel moment am tras-o pe Sanara din cerc si fantoma a acum se afla captiva in capcana de sare. -De aici continui tu Sanara. | |
|
| |
Invader Lamu Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Vin Apr 21, 2023 9:15 am | |
| Incepusem sa fac vraja de control si la inceput fantoma se zbatea agitata impotrivindu-se. Dar apoi o adusesem la starea de control. Desi ii lasasem totusi o libertate destul de mare,eaera obligata sa ma asculte daca e o opream din a face ceva sau daca ii ordonam sa faca ceva. Acum puteam relationa cu fantoma. -Deci in primul rand care e motivul pentru care ne-ai deranjat? O intreb pe fantoma. | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Vin Apr 21, 2023 11:00 am | |
| ~×~Lena~×~ Fantoma se uita la noi cu neputinta si a inceput sa ne povesteasca fara sa regrete. -Sunt atasata de casa si am fost ucisa cu sange rece de propriul meu iubit. Corpul se afla aruncat intr-o lada de la subsol. Daca il gasiti, imi puteti face mântuirea Insa aveti grija, acolo corpul e pazit de un demon puternic. | |
|
| |
Invader Lamu Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Dum Apr 23, 2023 9:11 pm | |
| -Nu imi e frica de demoni, oricat de puternici ar fi. Zanele ca mine au invins de multe ori lorzi demoni si regi ai demonilor. Pentru a invinge un demon nu conteaza forta bruta sau marimea ci istetimea. Astfel ca si cineva mic cat o papusa Barbie, asa ca mine, poate invinge un demon mare si puternic cat un capcaun. | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Mar Apr 25, 2023 6:44 pm | |
| ~×~Lena~×~ -Stiu ca nu iti e frica si nici mie. Insa trebuie ajutata si doar tu poti face aceste lucruri. Eu ma simt slabita si imi e greubsa gestionez lucrurile. | |
|
| |
Invader Lamu Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Mar Apr 25, 2023 6:57 pm | |
| -Deci in primul rand vom merge la subsol si vom vedea demonul. Trebuie sa vedem si sa cunoastem cu ce ne confruntam.
| |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Mier Apr 26, 2023 10:03 pm | |
| ~×~Lena~×~ Gandul acesta nu ma bucura, insa cumva trebuia sa fac fata la o asemenea nefasta. Ma imbarbatez si trag aer in piept. Trebuia sa elimin frica pentru a nu cadea prada lui. -Deci, dupa tine draga mea. | |
|
| |
Invader Lamu Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Mier Apr 26, 2023 10:37 pm | |
| Sanara:
-Stii, demonii se hrănesc cu frica și alte sentimente negative. Cu cât se hrănesc cu atât devin mai puternici. Iar când nu au ce absorbi, devin din ce in ce mai slabi până pot fi învinși foarte ușor. | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi Lun Mai 01, 2023 11:38 am | |
| ~×~Lena~×~ -Stiu si de aceea incerc sa devin din ce in ce mai calma si mai fara frica. Altfel risc sa ma trezesc cu cine sti ce nefaste. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O zana in casuta de papusi | |
| |
|
| |
| O zana in casuta de papusi | |
|