What you love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WHAT YOU LOVE

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

A fairy like a doll

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

Reputatie : 3
Data de inscriere : 15/06/2015

A fairy like a doll  Empty
MesajSubiect: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyJoi Feb 28, 2019 8:27 am

Sanara:

Eram acasa la prietena mea si stateam pe etajera de deasupra patului printre niste papusi. De acolo aveam o vedere buna la dulapul cu oglinda numit masuta de machiaj de vizavi unde prietena mea se antrena pe papusi pentru un curs de make-up artist si coafeza.
Pe dulapul cu oglinda si sertare cu produse cosmetice de machiaj fusese pus unul in miniatura, dintr-un set de papusi.
Acum tocmai priveam la una dintre papusi care fusese terminata.
Asteptam ca acum sa ma ia si pe mine sa imi aranjeze parul si machiajul folosindu-se de acele instrumente fine din setul de papusi.

Cel mai mult imi placea sa fiu tratata ca si una dintre papusi. Si sa ma joc cu prietena mea cand ea se juca cu papusile.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

masculin Scorpion Mesaje : 996
Reputatie : 1
Data de inscriere : 26/02/2019
Varsta : 36
Localizare : Bistrita

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyJoi Feb 28, 2019 9:45 am

•√••Laura••√•

Eram acasa, stateam in camera si voiam sa ma joc cu papusa mea favorita. Nu prea aveam inspiratie sa desenez sau sa scriu cate o poezie mica acolo. Aveam zi libera la liceu, deci, trebuia sa lenevesc. Asa imi scria in fisa postului.
Sus In jos
http://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyJoi Feb 28, 2019 10:17 am

Ma uitam catre Laura de acolo de pe etajera unde stateam printre celelalte papusi. Se uita catre raftul cu papusi. Stiam ca urma sa se joace cu una dintre papusi si asteptam sa vad daca va alege o papusa de plastic sau ma va alege pe mine.
Eram o zana reala in carne si oase de dimensiunea acelor papusi dar imi placea sa fiu tratata ca o papusa. Puteam fi considerata o papusa animata.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyJoi Feb 28, 2019 11:22 am

Fara sa mai stau la discutiii, am luat papusa care ma atrase cel mai tare, cea in forma de zana. Toapa papusica era imbracata in haine mov, avand parul roscat si pielea alba ca si marmura. Era singura papusa primita de la sora mea Maria.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyJoi Feb 28, 2019 1:55 pm

Purtam o rochie mov si pantofi cu toc de culoare mov. Imi plscrau cum se simteau hainele papusilor pe trupul meu. Aveam parul roscat si ochii verzi. Fiind zână pielea mea era mai deschisa la culoare, aveam pielea alba precum marmura cum era o vorba. Eram bucuroasa ca ma luase sa se joace cu mine.
-Neata! Ce mai faci? Ce ne jucam azi? Spun eu in timp ce eram ținută de Laura într-o singura mâna. Degetele ei inconjurandu-mi trupul firav.
Se vedea ca nu ma ținea pe strâns. Ma ținea delicat, suficient de strans cat sa nu pot cădea dar destul de lejer încât puteam respira fara probleme.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyLun Mar 04, 2019 11:45 am

-Mi-ar placea sa ne jucam la fel ca si in vremurile bune, asemeni copilariei. Credeam ca nu te voi mai gasii la fel de atractiva ca si in copilarie.
eram tot un zambet, iar razele din sufletul meu au inceput sa radieze de fericire, simtindu-ma iar copil
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyLun Mar 04, 2019 6:53 pm

-Vai ce multa vreme a trecut. Ai crescut asa mult de cand am vorbit ultima oara. Dar e bine ca inca te gandesti la copilarie. Spun eu cascand de parca abia ma trezisem din somn. Ceea ce era si adevarat. Caci pe raft intre papusi statusem ani in sir, intr-o stare de meditatie budista profunda fara sa ma nevoie de hrana sau apa, totul se datora magiei din mine.
-Deci in sfarsit voi vizita din nou casuta de papusi. Si abia astept sa vad ce surprize mi-ai pregatit. Spun eu zambitoare.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMar Mar 05, 2019 11:53 am

-Laura devine din ce in ce mai impresionata de situatie.
-Da, a trecut foarte mult timp si totu se simte de parca ar fi fost ieri.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMar Mar 05, 2019 1:39 pm

Ii zambisem. Acum ca ma trezisem din starea respectiva de meditatie, imi era sete si pofta de un ceai dar preferam sa fiu rabdatoare.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyJoi Mar 07, 2019 12:13 pm

-Ce Ici papusa mea draga, acum crezi ca e vremea unui ceai cald in setul tau favorit de cani pentru ceai?
O intreba Laura zambind, in timp ce-i pregatea setul ei favorit.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyJoi Mar 07, 2019 6:11 pm

-Da, amica mea. Spun eu.
Asteptam sa pregateasca setul de ceai pentru papusi si sa aduca ceai de la bucatarie.
-Prefer un ceai cu fructe de padure. Spun eu.
Asteptam sa ma puna jos pe un scaunel de papusa la o masuta pentru papusi.
Masuta si scaunul eu le vazusem puse pe masa de dimensiuni normale.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyVin Mar 08, 2019 2:38 pm

Am facut ceaiul, m-am asezat la masa si fiecare si-a luat canuta ei. Ceaiul era de ginseng si amandoua ne bucuram de el. Parca eram iar un copil micut si inocent.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyVin Mar 08, 2019 2:46 pm

Gust o gura de ceai.
-O, ceai de ginseng. E foarte bun. M-ai surpins placut. Spun eu, zambindu-i.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyDum Mar 10, 2019 11:21 am

-E unul din ceaiurile pe care mi le facea bunica, mai ti minte? Mereu veneam aici si il imparteam cu tine si reatul jucariilor.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyDum Mar 10, 2019 1:52 pm

-Da, imi aduc aminte. Au fost vremuri frumoase.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMier Mar 20, 2019 7:12 am

-Si tote au trecut parca prea repede, nu ti se pare?
O intreb pe prietena mea cea mai buna.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMier Mar 20, 2019 3:30 pm

-Da, asa e. Cam prea repede.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMar Mar 26, 2019 9:50 am

Continui sa-i servesc cu ceai pe fiecare, fara sa vars nimic din acea cana in timp ce povesteam cu ei despre una alta. In jurul nostru mai multe jucarii de plus au incaput sa ni se alature la micul toast.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMar Mar 26, 2019 7:15 pm

Ma simteam foarte fericita sa ma aflu la o masuta dintr-un set pentru papusi si inconjurata de papusi si de jucarii de plus.
-Vrei sa le stropesc cu praf de zana sa le dau viata temporara jucariilor? O intreb eu pe prietena mea.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMier Mar 27, 2019 10:57 am

-Ai putea sa faci asa ceva?
Itreba tanara putin timida, fiind foarte convinsa ca nu va reusi sa faca asta cu papusile ei.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyMier Mar 27, 2019 8:48 pm

-As putea incerca. Nu stiu daca imi va reusi vraja.

Spun eu si zbor deasupra jucariilor stropindu-le cu praf de zana si spun: Murrieta Animata rostind vraja de 3 ori.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptySam Mar 30, 2019 10:26 pm

Din pacate acea vraja nu avu nici un efect, papusile ramanand nemiscate. Poate trebuia sa incerce o alta incantatie si sa fie spusa din suflet.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptySam Mar 30, 2019 11:56 pm

-Sa incercam o alta vraja. Spun eu incepand sa rostesc o alta vraja pe care o stiam cu o formula magica care rima cu dorinta mea exprimata in vraja ca papusile sa revina la viata. Tonul vocii mele era soptit abia perceptibil cand rostisem vraja in timp ce zbura msi stropeam cu praf de zana papusile.
-Daca nici de data asta nu merge, inseamna ca nu sunt destul de puternica pentru asa ceva. Spun eu.
-Si oricum probabil ca daca nu merge, e bine ca macar sunt singura papusa vie a ta. Spun eu.
Sus In jos
R&R
Popular
Popular
R&R

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyLun Apr 01, 2019 1:14 pm

Spre dezamagirea noastra, nici aceasta vraja nu era destul de puternica. Nici o papusa nu schitase nici cel mai mic clipit ca si semn de reactie.
Sus In jos
Invader Lamu
Popular
Popular
Invader Lamu

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  EmptyLun Apr 01, 2019 7:29 pm

-Eh asta este. Inseamna ca nu sunt asa de puternica. Vrajile sunt cele corecte insa fie nu am destula putere fie nu am autorizatia de la Consiliu Zanelor pentru aceste vraji. Magia implica si responsabilitate. Consiliu Zanelor urmareste zanele si le da sau le ia puteri sau le blocheaza. Ei pot interveni de la distanta cand o zana face o vraja.
Totusi cred ca e bine sa fiu singura papusa vie din colectia ta de papusi. Spun eu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: A fairy like a doll    A fairy like a doll  Empty

Sus In jos

A fairy like a doll
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» A fairy doll princess
» Fairy Tales