Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Regulament RPG Lun Mar 02, 2015 12:56 pm | |
| 1. Scrieti cel putin un rand complet. (Daca scrieti un cuvant pe un rand, acesta nu se ia in considerare) Nu va mariti scrisul pentru a putea face mai usor randul. Folositi-va imaginatia pentru ca despre asta este rpg-ul.
2. Nu faceti God-mode (personajul vostru are nu stiu cate puteri si le e superior celorlalte personaje) si nici power play (nu aveti voie nici sa controlati personajele altora, de exemplu sa spuneti ca alte personaje fac un anumit lucru, fara ca acestea sa isi dea acordul).
3. Pentru a participa in RPG trebuie sa completati fisa personajului data.
4. Personajele au voie sa se certe si sa se injure in RPG (de preferat, nu ca la usa cortului, daca chiar este cazul, incercati sa nu folositi expresii si cuvinte foarte grave), dar numai in RPG. Nu uitati ca este doar un joc si nu trebuie sa o luati personal.
5. Daca aveti probleme sau intrebari legate de personaje, modele sau diverse actiuni in RPG, nu ezitati sa postati sau daca problema e mai delicata, imi puteti da un mesaj privat.
Distractie placuta!
Ultima editare efectuata de catre Hidamari in Lun Dec 12, 2016 9:14 pm, editata de 2 ori | |
|
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
| Subiect: Re: Regulament RPG Mier Oct 14, 2015 5:36 pm | |
| eu una nu prea suport personajele de tip God-mode | |
|
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Regulament RPG Joi Ian 14, 2016 10:45 am | |
| Ca o reamintire, va rog sa aveti grija cu posturile in RPG. Ele trebuie sa aiba minim un rand complet. Asta inseamna ca daca postati jumatate de rand, nu se ia in considerare si o sa va rog sa va editati posturile. Folositi-va imaginatia, un rand complet nu e deloc mult. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Regulament RPG | |
| |
|