What you love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

WHAT YOU LOVE

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Regulament RPG

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Demma
Administrator
Administrator
Demma

feminin Varsator Mesaje : 1651
Reputatie : 4
Data de inscriere : 28/02/2015
Varsta : 30
Localizare : Japonia

Regulament RPG Empty
MesajSubiect: Regulament RPG   Regulament RPG EmptyLun Mar 02, 2015 12:56 pm

1. Scrieti cel putin un rand complet. (Daca scrieti un cuvant pe un rand, acesta nu se ia in considerare) Nu va mariti scrisul pentru a putea face mai usor randul. Folositi-va imaginatia pentru ca despre asta este rpg-ul.

2. Nu faceti God-mode (personajul vostru are nu stiu cate puteri si le e superior celorlalte personaje) si nici power play (nu aveti voie nici sa controlati personajele altora, de exemplu sa spuneti ca alte personaje fac un anumit lucru, fara ca acestea sa isi dea acordul).

3. Pentru a participa in RPG trebuie sa completati fisa personajului data.

4. Personajele au voie sa se certe si sa se injure in RPG (de preferat, nu ca la usa cortului, daca chiar este cazul, incercati sa nu folositi expresii si cuvinte foarte grave), dar numai in RPG. Nu uitati ca este doar un joc si nu trebuie sa o luati personal.

5. Daca aveti probleme sau intrebari legate de personaje, modele sau diverse actiuni in RPG, nu ezitati sa postati sau daca problema e mai delicata, imi puteti da un mesaj privat.

Distractie placuta!

Ultima editare efectuata de catre Hidamari in Lun Dec 12, 2016 9:14 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
https://whatyoulove.forumgratuit.ro
Hanamura
Membru onorific
Membru onorific
Hanamura

feminin Balanta Mesaje : 3589
Reputatie : 1
Data de inscriere : 01/03/2015
Varsta : 29
Localizare : Ελλάδα

Regulament RPG Empty
MesajSubiect: Re: Regulament RPG   Regulament RPG EmptyMier Oct 14, 2015 5:36 pm

eu una nu prea suport personajele de tip God-mode
Sus In jos
http://japanandkorea.wikiforum.net
Demma
Administrator
Administrator
Demma

feminin Varsator Mesaje : 1651
Reputatie : 4
Data de inscriere : 28/02/2015
Varsta : 30
Localizare : Japonia

Regulament RPG Empty
MesajSubiect: Re: Regulament RPG   Regulament RPG EmptyJoi Ian 14, 2016 10:45 am

Ca o reamintire, va rog sa aveti grija cu posturile in RPG. Ele trebuie sa aiba minim un rand complet. Asta inseamna ca daca postati jumatate de rand, nu se ia in considerare si o sa va rog sa va editati posturile. Folositi-va imaginatia, un rand complet nu e deloc mult.
Sus In jos
https://whatyoulove.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

Regulament RPG Empty
MesajSubiect: Re: Regulament RPG   Regulament RPG Empty

Sus In jos

Regulament RPG
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Regulament