| Întrebări ^^ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Întrebări ^^ Sam Aug 24, 2019 9:25 am | |
| Am săspund la orice fel de întrebări, atât timp cât nu sunt mult prea personale. ^^ Așadar, aștept întrebările voastre. ^^ | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Sam Aug 24, 2019 2:04 pm | |
| Stiu ca tu faceai voluntariat la adaposturi pentru animale parca? Sunt curioasa cum te-ai apucat de asta. | |
|
| |
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Sam Aug 24, 2019 11:41 pm | |
| M-am apucat la un singur adăpost (avem un singur ONG de genul în oraș, deși mi-ar fi plăcut să fie mai multe), dar ajut când am timp și în campaniile de sterilizare. ^^ S-a întâmplat să găsesc acum aproximativ doi ani, într-o iarnă, un motan bătrân de care mi se făcuse milă. Nu aveam cum să-l păstrez, pentru că pisica mea abia accepta un pui de pisică în preajma ei, darămite o pisică adultă. Am întrebat diferite persoane dacă și-ar dori să-l adopte, iar o prietenă pe care mi-o făcusem destul de recent mi-a recomandat asociația de care nu mai auzisem până atunci. Am vorbit prin mesaj privat, apoi m-au sunat și am stabilit că va veni cineva după el a doua zi. Cum nu aveam foarte multă experiență cu pisicile, am crezut că este o pisică gestantă și eram foarte panicată din cauza asta, deoarece motanul chiar era destul de gras, iar capul nu-l avea foarte mare, fiind o pisică de talie mai mică. A doua zi s-au ținut de cuvânt, iar motanul a fost dus la veterinar și preluat de ONG. Apoi am fost adăugată, câteva luni mai târziu, într-un grup cu mai mulți voluntari, unde se postau diferite anunțuri cu animale abandonate și spre adopție, asta după ce am aplicat cu o prietenă pentru voluntariat. S-a întâmplat ca într-o zi să posteze cineva un anunț în care întreba dacă dorește cineva să împartă fluturași despre campania de castrări gratuite care avea loc cu o săptămână mai târziu. Aveam liber în acea zi și îmi doream să ajut măcar cu atât, așa că am comentat la acea postare, apoi persoana care a făcut anunțul mi-a dat numărul ei de telefon prin mesaj privat și ne-am întâlnit aproape de locul său de muncă. După asta, am spus că mi-ar plăcea să vin măcar o zi la campanie. Câteva zile mai târziu, o doamnă a dat mesaj paginii și a spus că și-ar dori foarte mult să prindă niște pisici sălbatice și să le ducă la campanie, iar eu am primit prima mea sarcină de voluntar. Doamna era din Cluj și era puțin sensibilă, însă mai salvase și alte animale înainte, așa că avea mai multă experiență decât mine. Totuși, s-a stresat puțin cu o seară înainte de campanie, iar metodele ei de prindere a unor animale ne-au făcut să stăm până la 2 noaptea și am reușit să prindem doar o singură pisică, despre care nu știa la început dacă este sau nu una dintre pisicile pe care vrea să le prindă. Dar ne-am decis că nu ar strica dacă am duce-o la castrat. Probabil că îi ajunsese și ei acea pierdere de timp, deoarece înainte cu câteva ore îmi tot repeta că vrea să prindă doar acele pisici pe care le căuta, nu orice pisică. A doua zi am ajuns la campanie puțin mai spre seară și am ajutat la spălatul cuștilor, așteptând ca acea pisică să fie sterilizată și să iasă din anestezie. Partea bună după toate astea e că pisica și-a găsit un stăpân, iar cea proastă e că am răcit rău de la apa din furtun, care era rece, rece. :)) Apoi m-a adăugat un reprezentant în grupul salonului de pisici, am ajuns la scurt timp și la salon și am încercat să ajut și acolo cât mi-a permis timpul. Acum încerc să merg măcar o dată la două săptămâni ca să socializez cu pisicile, să le fac tratamentele (unde este cazul) și să le fac curat. Dar uneori nu-mi permite serviciul și e puțin nasol. ;-;
PS: Motanul pe care l-am găsit avea sida pisicii, dar a fost adoptat câteva luni mai târziu de o femeie, iar acum e super fericit și răsfățat! ^w^ | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Dum Aug 25, 2019 12:47 am | |
| Ce poveste draguta <3 E super ca te implici sa ajuti animalele asa, imi aminteste de ceea ce fac cei de la Kola Kariola, daca ai auzit de ei. Bravo ca faci asta <3
Scuze, dar nu mai stiu, tu de unde esti?
| |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Dum Aug 25, 2019 10:53 am | |
| - Demma a scris:
- Ce poveste draguta <3
E super ca te implici sa ajuti animalele asa, imi aminteste de ceea ce fac cei de la Kola Kariola, daca ai auzit de ei. Bravo ca faci asta <3
Scuze, dar nu mai stiu, tu de unde esti?
Am auzit de ei, și mă bucur că fac asta de foarte mulți ani. ^^ Mulțumesc frumos. Sper să reușesc să mai ajut și alte animale de pe stradă, deși mulți oameni strâmbă din nas și spun că nu le trebuie un animal... Sunt din Sibiu. ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Dum Aug 25, 2019 1:13 pm | |
| Daca ar fi sa poti avea orice animal ca animal de companie (chiar si din cele salbatice), care ar fi acela si de ce? o>o | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Dum Aug 25, 2019 1:20 pm | |
| - A♡N a scris:
- Daca ar fi sa poti avea orice animal ca animal de companie (chiar si din cele salbatice), care ar fi acela si de ce? o>o
Hmm, mi-ar plăcea foarte mult să am un tigru ca animal de companie, în primul rând pentru că majoritatea raselor de tigri sunt pe cale despariție, iar în al doilea rând pentru că, acum câțiva ani, aveam o mică obsesie pentru tigri. Aveam chiar și o pagină de facebook dedicată tigrilor, împreună cu o fată, pe care postam foarte des tot felul de poze cu tigri și rase mai mult sau mai puțin cunoscute. Pot spune că tigrul siberian este animalul meu de suflet, deși nu pot explica foarte corect această atracție pe care o am față de rasa respectivă. ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Dum Aug 25, 2019 1:25 pm | |
| Tigrii sunt cele mai superbe animale <3 Nici nu e nevoie sa explici de ce iti plac, pentru ca e de la sine inteles! ^^
Cum arata ziua perfecta pentru tine? | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Dum Aug 25, 2019 1:33 pm | |
| Mă bucur să văd că îți plac și ție la fel de mult. Ziua perfectă cred că ar fi acasă, stând în pat și ascultând muzică, în liniște, cu o carte bună și o cană cu ceai sau cafea alături. ^^ Mai nou nu prea mai am liniște pe acasă, că fac mereu gălăgie cele două pisici pe care le am. E liniște doar când dorm amândouă. :)) | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Dum Aug 25, 2019 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 5:40 am | |
| Ascult cam orice gen, de obicei depinde ce stare am. | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 7:19 am | |
| de cat timp te uiti la anime-uri? | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 4:19 pm | |
| Pe la 4 ani am văzut câteva episoade din Dragon Ball, dar nu știam ce sunt animeurile. Abia de la 6-7 ani am descoperit cuvântul anime și am urmărit diverse animeuri pe canalul a+. | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 6:23 pm | |
| De ce iti este cel mai teama? | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 6:33 pm | |
| - A♡N a scris:
- De ce iti este cel mai teama?
Cred că de sfârșit. Sfârșitul unei prietenii, sfârșitul unei cariere, sfârșitul unei vieți... | |
|
| |
Rainy Rose Stea
Mesaje : 406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 8:16 pm | |
| Vin si eu cu cateva ^^ 1. Care e primiul vis/cosmar pe care ti-l amintesti? 2. Ce loc nu ti-ar placea sa vizitezi si de ce? 3. De cat timp scrii?
| |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 8:31 pm | |
| - Rainy Rose a scris:
- Vin si eu cu cateva ^^
1. Care e primiul vis/cosmar pe care ti-l amintesti? 2. Ce loc nu ti-ar placea sa vizitezi si de ce? 3. De cat timp scrii?
Primul coșmar pe care mi-l amintesc este unul în care se făcea că deschisesem ușa de la apartament și m-am trezit cu un roi de zombi în fața ei, apoi am sărit pe geam și m-am trezit la o cabană cam dărăpănată, tot cu o invazie de zombi. =)))) Și dacă tot ai adus vorba de asta, cred că cele mai înfricoșătoare vise pe care le-am avut sunt acelea în care mă trăgea o entitate de picioare sau sărea pe mine. Coșmarurile de genul mă fac să mă panichez enorm după ce mă trezesc, deoarece par extrem de reale, și la câteva secunde după ce m-am trezit, încă mai simt acele mâini care m-au atins în vis. Nu știu exact dacă nu mi-ar plăcea să vizitez un anumit loc, dar să zicem că aș avea un nod în gât dacă aș vizita orice oraș din China, deoarece au acele festivaluri macabre prin care torturează câinii... Nu scriu de foarte mult timp, am tot avut tentative de scris în ultimii ani, dar nu am finalizat ceva. Aș putea spune că doar de anul acesta am început să intru în pâine. ^^ Cu ce m-aș putea lăuda cât de cât e faptul că am fost verificator pe două fansuburi, și astfel am reușit să-mi îmbogățesc puțin vocabularul și scrisul. | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 9:47 pm | |
| Ce talent ti-ai dori sa ai si de ce? | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 10:02 pm | |
| - A♡N a scris:
- Ce talent ti-ai dori sa ai si de ce?
Cred că mi-aș dori foarte mult să fiu talentată la desen. Nu mă pricep absolut deloc la asta, parcă aș avea două mâini stângi. =))))) De ce...? Hmm... Cred că pentru a reuși să-mi desenez OTP-urile din anime, dar și peisaje și diferite personaje din cărți. ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 10:07 pm | |
| OTP-uri, ha? Si care ar fi acelea? owo | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 10:19 pm | |
| - A♡N a scris:
- OTP-uri, ha? Si care ar fi acelea? owo
Okay, cred că am mai multe yaoi decât normale, dar nu mă omorî =))))) Haikyuu: Iwaizumi x Oikawa, Hinata x Kageyama, Kuroo x Kenma, Tsukki x Kuroo Yuri on Ice: Yuri x Viktor ♡ Psycho-Pass: Akane x Kogami, Ginoza x Yayoi Bungou Stray Dogs: Chuuya × Dazai, Ranpo x Yosano InuYasha: Kagura x Sesshomaru Și cam atât, cred. ^^
Ultima editare efectuata de catre Kago in Lun Aug 26, 2019 10:54 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 10:44 pm | |
| Sunt Chuuya si Dazai acolo asa ca esti iertata! XD Yuri cu Viktor chiar sunt draguti impreuna o3o (din ce am vazut din cele 4-5 episoade la care m-am uitat...TwT)
Ce sport ti-ai dori sa practici? | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 10:58 pm | |
| Deci Chuuya x Dazai este și un OTP de-al tău? Să-l vezi până la capăt, când ai timp, este super drăguț animeul, păcat că nu e mai lung... ;-; Cred că mi-ar plăcea să practic voleiul, însă am o micuță problemă cu inima și nu mai sunt în stare să depun foarte mult efort, dar mă descurcam binișor la el. Cred că e singurul sport la care m-am descurcat. :)) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 11:14 pm | |
| Yup! Si chiar o sa ma uit la tot anime-ul ca parea dragut din ce am apucat sa vad! Oricum vreau sa-l mai vad pe Yuri cel blond (parca tot asa il chema...TwT) Si-mi pare rau sa aud ca ai probleme cu inima...Q~Q Sper ca nu e ceva foarte grav...
Cum reactionezi când esti in centrul atentiei?
| |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: Întrebări ^^ Lun Aug 26, 2019 11:26 pm | |
| Nu cred că este ceva foarte grav, adică nici nu am fost la un control până acum, dar în afară de obosit, mă înțeapă doar când mă enervez foarte mult. Dar dacă nu mă stresez, nu am probleme. ^^ Singurul dezavantaj e cel cu efortul. Mă simt ca o babă când alerg și îmi obosește inima destul de repede. :))
De obicei, mă rușinez. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu în centrul atenției. Dar dacă nu este un subiect jenant, încerc să nu mă rușinez și să socializez cât de cât. Dacă este unul mai personal, atunci clar mă rușinez și apoi plec. =)))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări ^^ | |
| |
|
| |
| Întrebări ^^ | |
|