Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Pauze Dum Apr 26, 2015 2:20 pm | |
| Eu in pauze stateam cu prietenele mele, de obicei mergeam pe hol sau la magazin sau gaseam noi ce sa facem, asta in liceu. Acum am pauze de 10 minute si doar ma deplasez, dar japonezii au o pauza de masa super mare de la 12 la 12.50 si ma duc la cantina atunci sa mananc. Chiar cand le-am spus ca in Romania nu exista pauza de masa, au fost socati. | |
|
Equinox. Steluta
Mesaje : 154 Reputatie : 1 Data de inscriere : 28/04/2015 Varsta : 32
| Subiect: Re: Pauze Vin Mai 01, 2015 11:27 am | |
| În liceu foloseam pauzele ca să mănânc, să învăț (uneori), iar în pauza de 20 de minute mai ieșeam puțin afară. În facultate n-aveam timp nici să respir. Trebuia să alerg dintr-un colț în altul al Universității și astfel se ducea pauza mea. Doar când aveam mai multe cursuri în aceeași sală reușeam să mai ajung și pe la magazin și să mănânc. | |
|
Rogue <3 Steluta
Mesaje : 214 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/02/2020 Varsta : 30 Localizare : in hell
| Subiect: Re: Pauze Mier Feb 19, 2020 8:45 pm | |
| Pauzele erau într-adevăr drăguțe tare... în generală mai ales. Țin minte cum ne băteam cu apă, sau ne jucam hoții și vardiștii, ne alergam pe holuri, eram copii și ne bucuram de ele. Cea mai frumoasă perioadă la mine pauzele de generală au fost. | |
|