| My artwork | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: My artwork Mier Mai 13, 2020 1:40 pm | |
| Am facut niste desene recent (adica anul asta) si am si cont de Instagram, asa ca am semnatura pe ele, ca sa stiti ce e cu ea. Imi place foarte mult sa desenez portrete, in general fete, asta e zona mea de comfort. In timp, planuiesc sa desenez si altceva, sa invat macar sa desenez baieti :)) daca nu peisaje (asta nu cred ca se va intampla, oricum). - Spoiler:
| |
|
| |
Crystal Snow Moderator
Mesaje : 122 Reputatie : 0 Data de inscriere : 19/04/2020 Varsta : 29 Localizare : Anywhere
| Subiect: Re: My artwork Joi Mai 14, 2020 7:57 pm | |
| arata foarte bine, mie una imi plac mult de tot. eu sunt mai priceputa la partea de design cand desenez traditional. Nu stiu de ce nu am aceasi incredere cu creionul mecanic ca cu cel de la tableta grafica. | |
|
| |
Demma Administrator
Mesaje : 1651 Reputatie : 4 Data de inscriere : 28/02/2015 Varsta : 30 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: My artwork Joi Mai 14, 2020 8:45 pm | |
| Vrei sa spui cand desenezi digital, nu? Ca traditional e cu creionul pe hartie ca mine. Eu invers, am mai mutla incredere cand desenez traditional decat digital ca asa m-am obisnuit. Adica am si tableta grafica, dar inca nu o stapanesc foarte bine. | |
|
| |
Crystal Snow Moderator
Mesaje : 122 Reputatie : 0 Data de inscriere : 19/04/2020 Varsta : 29 Localizare : Anywhere
| Subiect: Re: My artwork Joi Mai 14, 2020 8:49 pm | |
| da, desenez foarte mult digital. Cu creionul pe hârtie fac schițe rapide după care mă ghidez. | |
|
| |
Demma Administrator
| Subiect: Re: My artwork Joi Mai 14, 2020 8:52 pm | |
| Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu programul in care lucrez. Dupa ce mi-am luat tableta, am inceput sa desenez in Krita, dar am impresia ca nu e cel mai bun program pentru mine. Stiu ca sunt unii artisti care deseneaza in Photoshop.
Dar ma rog, pana atunci... raman la desenul traditional. :)) | |
|
| |
Crystal Snow Moderator
| Subiect: Re: My artwork Joi Mai 14, 2020 9:09 pm | |
| poți începe cu un program simplu, cum e sai. Spre deosebire de restul, Sai e mai user friendly. Acum eu învăț Fire Alpaca, dar lucrez în Sai din 2011. Si e cel mai folosit program de artiștii digitali, că e ușor de folosit și se învață relativ repede. | |
|
| |
Demma Administrator
| Subiect: Re: My artwork Vin Mai 15, 2020 11:48 am | |
| SAI are sensibilitate pentru cat de tare apesi cu creionul? Si are cumva vreo chestie ca sa imi corecteze linia daca imi tremura mana? | |
|
| |
Crystal Snow Moderator
| Subiect: Re: My artwork Vin Mai 15, 2020 11:53 am | |
| Da, are sensibilitate, deși eu o fac din setările tabletei mai repede decât din Sai. Nu știu ce tabletă ai tu, dar eu am wacom intuos Pen și am cum să modific din proprietățile tabletei în funcție de program alte sensibilitate am. Teoretic, toate tabletele ar trebui să aibă proprietățile personalizabile. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My artwork | |
| |
|
| |
| My artwork | |
|