Mesaje : 137 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/03/2015 Varsta : 32 Localizare : Fairy Tail
Subiect: Death Note - The Movie Mar Mar 31, 2015 10:08 pm
Titlul original: Desu nôto Gen: Adventure, Crime, Drama Tara: Japonia
Prezentarea filmului&Parerea personala: Avand la baza un anime popular si cunoscut, filmul Death Note, prezinta viata lui Light Yagami (Tatsuya Fujiwara) si cum el intra in posesea unei "arme" destul de periculoase, ce ii da posesorului puteri de Shinigami. Cu aceasta "arma" Light incepe o sete de razbunare pentru dreptate, atragandu-i atentia faimosului detectiv, L (Kenichi Matsuyama), ce este angajat de guvernul nipon pentru a-l demasca pe Kira si sa il aduca in fata legii... Avand in vedere ca nu am vazut anime-ul cap-coada, ci cateva episoade, nu pot sa ma pronunt exact despre respectarea anime-ului sau manga de catre film, dar mi-a placut foarte mult, mai ales Shinigami-ul lui Light. Ce face dependenta de mere ^_^
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 12:37 pm
ce mult mi-a placut serialul
Rainy Rose Stea
Mesaje : 406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 12:46 pm
Rox, Death Note nu e serial, e film si anime. L-am vazut acu vreo 3 sau 4 ani si am zis ca o sa-l revad, dar nu am avut ocazia/timp/starea necesara inca. Cast-ul a fost bine ales, de la Death Note au inceput sa imi placa mie Tatsuya Fijiwara si Kenichi Matsuyama ( care inca ma surprinde cat e de versatil O_O ). Tin minte ca atunci cand l-am vazut ma enervase faptul ca Misa nu e blonda ca in anime, da am trecut peste repede pentru ca Erika Toda a facut o Misa veritabila :)).
Hanamura Membru onorific
Mesaje : 3589 Reputatie : 1 Data de inscriere : 01/03/2015 Varsta : 29 Localizare : Ελλάδα
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 12:47 pm
mie mi se parea ca era serial. pe Animax dadea in fiecare zi cate un episod
Equinox. Steluta
Mesaje : 154 Reputatie : 1 Data de inscriere : 28/04/2015 Varsta : 32
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 1:08 pm
Hm, mi-ați dat idee de film. Din anime am văzut doar vreo 2 episoade, n-am reușit mai mult. Oricât aș încerca nu pot să mă uit la anime-uri. Dar, chiar acum o să-mi descarc filmul și revin cu păreri după ce-l văd.
Hanamura Membru onorific
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 1:16 pm
iti garantez ca o sa-ti placa tare mult
Equinox. Steluta
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 5:03 pm
M-am ținut de cuvânt și am văzut Death Note (doar prima parte din câte văd). Genial film ! Nu mă așteptam să fie atât de bine gândit. La început mi-a plăcut ideea unui carnet al morții, dar apoi Light a luat-o razna. Dar, aici apare L., care face niște conexiuni incredibile. Mă așteptam ca până la final să descopere că Light este Kira, dar cum am văzut că este și o a 2-a parte, sigur adevărul iese la iveală atunci.
Acum continui cu partea a 2-a și revin cu o părere completă la final.
Elzi Steluta
Mesaje : 340 Reputatie : 1 Data de inscriere : 19/03/2015 Varsta : 30 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 5:42 pm
Adina, uita-te si la partea a3a wannabe :))e doar cu L. Si e interesant :D
Eu le-am vazut pe toate si nu pot zice ca m-au impresionat... Primul a fost ok, Tatsuya si Kenichi chiar au facut o traba buna, Misa m-a enervat groaznic. Dar pentru vremea la care l-am vazut, pot zice ca a fost un film dragut. Nu m-as mai uita din nou la el :))
Teru. Stea
Mesaje : 639 Reputatie : 1 Data de inscriere : 02/03/2015 Varsta : 31
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 8:16 pm
Sunt de acord cu Elzi aici. Bine, mie L mi-a plăcut dar nu l-am înghiţit pe Tatsuya. Dunno why. Nu mi se pare că a interpretat rolul lui Light cum ar fi trebuit şi Misa...oh well, nu m-a impresionat. Este enjoyable tho. Bun ca să treacă timpul.
Equinox. Steluta
Subiect: Re: Death Note - The Movie Joi Apr 30, 2015 8:29 pm
M-am oprit pe la jumătatea părții a 2-a. Deja 3 ore de film... prea mult pentru mine . Dar mi-a plăcut, mi s-a părut interesantă ideea. Cel mai mult mi-a plăcut L., mă bufnea râsul când îl vedeam permanent cu dulciuri în mână.