| chat topic | |
|
+7Bucky's Girl Jess_Edi . Teru. Hanamura Rainy Rose Demma Invader Lamu 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 6:36 pm | |
| Eu te apreciez foarte mult, Flurry, chiar dacă nu te cunosc foarte bine. ^^ Iar dacă simți nevoia să discuți cu cineva despre acest subiect, putem vorbi oricând în privat. ♡ | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 8:29 pm | |
| Multumesc, Kago...Nici n-ai idee cat inseamna pentru mine ceea ce tocmai mi-ai zis...QwQ | |
|
| |
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 8:34 pm | |
| - A♡N a scris:
- Multumesc, Kago...Nici n-ai idee cat inseamna pentru mine ceea ce tocmai mi-ai zis...QwQ
*big hugs* Mă bucur enorm să aud asta ^w^ | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 8:38 pm | |
| Yey! Imbratisari! QwQ *give you big hugs too* Iubesc imbratisarile! Chiar daca sunt virtuale...TwT | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 8:48 pm | |
| Dacă stăteam în același oraș, ți-aș fi dat o groază de îmbrățișări zilnic T^T Dar promit că, dacă trec prin orașul tău, nu mai scapi de îmbrățișările mele =)))) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 8:57 pm | |
| Nu zic "nu"! Dar sa sti ca nici eu n-am sa ma las mai prejos! >w< | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 9:02 pm | |
| - A♡N a scris:
- Nu zic "nu"! Dar sa sti ca nici eu n-am sa ma las mai prejos! >w<
Nici eu nu zic nu, atunci! >w< Drept cine mă iei, hm, hm? :)) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 9:21 pm | |
| Atunci vom face concurs sa vedem cine imbratiseaza mai mult! >w< Chiar sper sa am sansa sa te cunosc face-to-face. qwq | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 9:24 pm | |
| - A♡N a scris:
- Atunci vom face concurs sa vedem cine imbratiseaza mai mult! >w< Chiar sper sa am sansa sa te cunosc face-to-face. qwq
Și eu sper asta, adică îmi pari o persoană de treabă și sigur ne-am înțelege super ^w^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 9:37 pm | |
| Chiar sper asta...qwq Si tu pari o persoana minunata! | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 10:05 pm | |
| - A♡N a scris:
- Chiar sper asta...qwq Si tu pari o persoana minunata!
Până atunci, putem discuta oricând și despre orice vrei ^^ Atât pe diferite forumuri, cât și în privat, dacă ai vreodată chef de povestit :)) Iar în caz că nu răspund repede, ori dorm, ori sunt la lucru =)) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 10:17 pm | |
| La fel si in cazul meu! XD Mersi ca vrei sa vorbesti cu o nebuna copilaroasa! QwQ | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 10:35 pm | |
| Nici eu nu sunt prea departe =)))) Plus că am și vocea mai de copil, nu doar comportamentul =))))) Și când am fost tunsă scurt, niște fete nu mi-au dat mai mult de 18 ani, deci am râs cu lacrimi XD | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 10:47 pm | |
| XD E totusi bine ca lumea te considera asa mica, nu? qwq | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 11:11 pm | |
| Habar n-am, adică uneori e puțin ciudat și mă sâcâie faptul că sunt nevoită să vorbesc destul de des la lucru, pentru că unii clienți sunt mai miștocari =))))) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 11:16 pm | |
| Clientii...Ah! De ce nu putem sa le zicem si noi vreo doua de sa-i facem sa intre in pamant de rusine? Ca unii chiar o merita! | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 11:33 pm | |
| Eu uneori le mai zic, chiar dacă apoi mă ceartă colegele. Spre exemplu, acum câteva zile a venit la o colegă de-a mea un client cu două baterii identice, dar el o ținea una și bună că sunt diferite, cu toate că aveau același amabalaj, cod de bare și preț. El spunea că una e mai ieftină, asta fiindcă una avea siguranță pe ea și alta nu. Apoi a început cu tot felul de aberații și o ținea doar pe-a lui. Și, colac peste pupăză, a mai întărâtat un deștept din spatele lui. Iar eu efectiv m-am enervat pentru că îmi ținea colega din treabă, așa că i-am zis atât lui, cât și restul oamenilor care erau acolo, că nu ar strica deloc dacă unii din ei și-ar folosi creierul, că mulți îl cam au pentru expoziție. :)) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Lun Aug 26, 2019 11:37 pm | |
| OAO You are my hero! Bravo! Bine ai facut! | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:22 am | |
| Eu le-aș face un test de inteligență unora, înainte de a cumpăra ceva din magazin =)))))) Și la tine se întâmplă să vină clienți cu retururi, pe motiv că au cumpărat produsul greșit? De obicei zic că nu iau pentru ei, ci pentru altcineva. :)) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:28 am | |
| Mi se intampla si mie sa mai vina asemenea ametiti. Cel mai rau e cu tigarile! Acum le mai stiu cat de cat...Dar pe la inceput nu le stiam deloc si veneau clienti care cereau un anume tip si ii intrebam practic pe ei daca e bun pachetul sau nu. Imi ziceau da...Plateau si plecau...Iar dupa 10 min se intorceau ca sa le schimb pachetul ca cica nu alea is tigarile...Era si mai rau când cumparau clienti nefumatori pentru altii si nu stiam niciunul daca e pachetul corect sau nu! XD | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:32 am | |
| Oh... Și eu am pățit-o cu țigările. Într-o dimineață a venit o babă și mi-a cerut un pachet de țigări care este doar scurt și slim, din câte știu, iar ea l-a avut sub nas până când i-am încasat banii, apoi a spus că nu-i bun, că vrea lung, iar din acela lung nu avem și, cum ziceam, nici nu cred că există lung. Apoi a trebuit să-i dau banii înapoi, iar când i-am dat bonul unei colege ca să facă retur pe ele, s-a întors din birou și a zis că nu se face retur pe țigări. Am avut o groază de nervi în ziua aia. :))
Oricum, la mine dacă vine cineva și cumpără țigări greșite pentru altcineva, să fie sănătoși amândoi. Cunosc acum toate țigările, iar dacă îmi cere unul țigări greșite, să le pape cu pâine, că nu-i dau la schimb altele dacă e idiot, și nici banii nu i-i dau, dacă nu se face retur pe ele. :)) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:35 am | |
| Da. Nu se face retur la tigari. Nici acum nu pricep de ce. =-= | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:45 am | |
| Nici eu nu pricep, pentru că mi se pare că la vinuri/alcool/bere se face, dacă nu greșesc. Poate la tărie nu, dar nu știu sigur... Mă pun la somn, că abia mai văd să butonez :)) Noapte bună | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 7:26 am | |
| Doar la tigari nu se face retur. In rest se face la orice. Ehhh...Logica lor! N-avem ce face...TwT Io am adormit cu laptopul in brate! Q^Q Scuze ca nu ti-am zis si eu "noapte buna"...q-q | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 10:41 am | |
| Mi se pare stupid, mai ales că mulți sunt aerieni și nu știu ce țigări vor
Nu-i nimic, mi-am dat seama că ai adormit ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: chat topic | |
| |
|
| |
| chat topic | |
|