| chat topic | |
|
+7Bucky's Girl Jess_Edi . Teru. Hanamura Rainy Rose Demma Invader Lamu 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:27 pm | |
| | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:37 pm | |
| @Kago Stiu ce zici. Dar nu cred ca putem noi sa schimbam asa ceva daca n-a fost schimbat pana acum. Si ma bucur ca ti-ai dat seama...qwq @RHM Tattoo Alola! Bine fac! Dorm pe mine. Tu ce mai faci? owo | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 12:55 pm | |
| eu in pauza la o tigara si stau pe forumuri | |
|
| |
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 1:32 pm | |
| - A♡N a scris:
- @Kago Stiu ce zici. Dar nu cred ca putem noi sa schimbam asa ceva daca n-a fost schimbat pana acum. Si ma bucur ca ti-ai dat seama...qwq
@RHM Tattoo Alola! Bine fac! Dorm pe mine. Tu ce mai faci? owo Oricum, important e să-i întrebăm de mai multe ori dacă acela este pachetul de țigări, înainte să-l încasăm, iar dacă vezi că sunt indeciși, spune-le cu frumosul că nu se face nicăieri retur pe țigări și că trebuie să știe exact ce țigări cumpără. Eu așa le răspund oamenilor indeciși, iar până acum nu am mai avut probleme cu ei. Dacă nu știu exact, nu cumpără pe moment, dar se întorc și cumpără când știu clar ce țigări trebuie să ia ^^ Și OMG! Ai pus avatarul acela cu Dazai! Chiar voiam să ți-l dau, dar nu știam dacă îți place ^w^ | |
|
| |
A♡N Steluta
Mesaje : 336 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2016 Localizare : Alola for now until November 15th when I move to Galar
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 1:49 pm | |
| Io ii intreb de n ori! Si ei zic ca ala e pachetul...Si dupa ce-l incasez si toate cele se razgandesc. Cum sa nu vrei sa iei casa de marcat si sa le-o dai in cap apoi sa le indesi toate tigarile pe gat? Bine macar ca de ceva timp nu am mai avut probleme de genul.
Daaa...L-am pus. qwq Am vrut de la inceput s-o pun, dar credeam ca o sa te deranjeze sau ceva...q-q Si awwweee! Ador gif-ul de la semnatura ta! <3 QwQ | |
|
| |
Xiphion. Steluta
Mesaje : 253 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2019 Varsta : 27 Localizare : Ketterdam
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 1:56 pm | |
| - A♡N a scris:
- Io ii intreb de n ori! Si ei zic ca ala e pachetul...Si dupa ce-l incasez si toate cele se razgandesc. Cum sa nu vrei sa iei casa de marcat si sa le-o dai in cap apoi sa le indesi toate tigarile pe gat? Bine macar ca de ceva timp nu am mai avut probleme de genul.
Daaa...L-am pus. qwq Am vrut de la inceput s-o pun, dar credeam ca o sa te deranjeze sau ceva...q-q Si awwweee! Ador gif-ul de la semnatura ta! <3 QwQ Fac așa pentru că sunt duși cu pluta, dar nu le mai da alt pachet, să pipe și din acelea, că nu le-o sta în gât. Spune-le că nu ai voie să le schimbi din cauză că va da avioane la inventar sau ceva de genul. Eu rar le schimb, și doar dacă sunt de la aceeași firmă :)) Nu avea de ce să mă deranjeze, din contră Dacă vrei, poți să-l pui și tu, cred că avem voie să avem aceeași semnătură, adică nu am văzut vreo regulă care să interzică asta =))))) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 2:04 pm | |
| Pai daca sunt de la acelas brand, e ok sa le schimbi din cate stiu. Am facut-o de cateva ori deci nu-i nimic in neregula cu asta. Dar tot ar merita sa le dai cu casa in cap. =w=
Ma bucur sa aud ca nu te deranjeaza! QwQ Si nici eu nu am vazut vreo regula sa interzica ca doi useri sa aiba aceasi semnatura. Iar daca pe tine nu te deranjeaza, mi-ar placea sa pun poza si la mine! >,w,< | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 2:08 pm | |
| - A♡N a scris:
- Pai daca sunt de la acelas brand, e ok sa le schimbi din cate stiu. Am facut-o de cateva ori deci nu-i nimic in neregula cu asta. Dar tot ar merita sa le dai cu casa in cap. =w=
Ma bucur sa aud ca nu te deranjeaza! QwQ Si nici eu nu am vazut vreo regula sa interzica ca doi useri sa aiba aceasi semnatura. Iar daca pe tine nu te deranjeaza, mi-ar placea sa pun poza si la mine! >,w,< Oarecum da, că va fi unul pe plus, iar altul pe minus, așa că se compensează. Eu am zis că nu plec din magazinul ăla până nu mă păruiesc măcar cu un client enervant =))))) Nu are de ce să mă deranjeze, chiar îmi face plăcere să ne asortăm ♡ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 2:12 pm | |
| XD Ai grija totusi ce nebun alegi sa-l paruiesti.
Multumesc mult ca-mi permiti sa ne asortam! QwQ | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 2:25 pm | |
| Eh, zic și eu așa, nu cred că aș ajunge chiar așa de departe =)))))
Plăcerea e de partea mea ♡♡
Acum ești la lucru, sau ai ieșit de la muncă? ^^ | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 2:39 pm | |
| Aaaa...Am inteles. qwq
Abia joi mai merg la lucru...Sunt acasa de vineri...Ca mi-au picat zilele libere una dupa alta...TwT Daca sunt la lucru oricum nu am voie sa stau cu telefonul la mine. Sta saracul sechestrat in dulap...XD Si nici net nu mai am pe el... | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 2:54 pm | |
| Mă bucur că ai liber, așa te mai relaxezi ^^ Nici eu nu am voie să stau pe telefon, mai intru pe net doar când sunt în pauză, dar uneori nici atunci, deoarece am pauzele destul de scurte. Uneori abia pot să merg la toaletă =))))) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 3:00 pm | |
| Nu e bine asa! Ar trebui sa aveti pauza cum trebuie! q3q | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 3:13 pm | |
| În general avem pauze de masă cum trebuie, dar sunt zile în care e foarte multă treabă de făcut și abia reușim să mâncăm. Spre exemplu, ieri nici nu am intrat în pauza de masă, dar am mâncat de dimineață și nu am avut treabă =))) Alaltăieri am fost eu și șefa de tură la lucru până la 23, iar ea a stat până la 1 din cauza inventarului de proaspete, apoi ne-am intors la lucru în schimbul 1, așa că am făcut ieri casele împreună cu ea și am stat mai mult singură la paleți, fiindcă era praf de somn :)) O colegă pierdea vremea, iar eu intram pe casă și lucram și paleții, așa că am mers la șefa de tură și i-am zis să-i spună colegei aceleia să pună osul la treabă, că nu o mai văzusem pe sală de vreo două ore, dar a vorbit cu ea și a venit nervoasă la treabă =))))) E o doamnă mai în vârstă căreia îi place să piardă vremea, dar nu mi se pare normal să ia bani pe nimic, așa că am luat puțină inițiativă :)) | |
|
| |
A♡N Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 3:16 pm | |
| Foarte bine ai facut! Chiar nu-i cinstit sa stai degeaba in timp ce toti ceilalti muncesc de nu mai stiu de ei iar la final primesti acelasi salariu ca ei! | |
|
| |
Xiphion. Steluta
| Subiect: Re: chat topic Mar Aug 27, 2019 4:04 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: chat topic | |
| |
|
| |
| chat topic | |
|