| Căutând ceva romantic [eventual romantic] | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mar Ian 07, 2020 8:54 pm | |
| --Chan--
M-am imbracat cat de repede am putut, fara a o face prea mult sa astepte. -Deci, am terminat de ma imbracat. | |
|
| |
Kosem Steluta
Mesaje : 159 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/12/2019 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mar Ian 07, 2020 9:07 pm | |
| ─ Păi după tine, dragă Chan, că eu mai am mult până învăţ drumul apartamentul tău-cofetărie! spuse ea chicotind. | |
|
| |
R&R Popular
Mesaje : 996 Reputatie : 1 Data de inscriere : 26/02/2019 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mar Ian 07, 2020 9:37 pm | |
| --Chan--
De aceasta data Chan a ales sa mearga cu troleibuzul oentru a-i arata imprejurarile. Isi puse in olan sa mearga pe jos de la servici duoa ce isi termiba programul de lucru. | |
|
| |
Kosem Steluta
Mesaje : 159 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/12/2019 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mier Ian 08, 2020 2:56 pm | |
| Jiu călători tăcută alături de Chan, încercând să memoreze staţiile şi traseul troleibuzului ca să se descurce şi singură data viitoare. Când îl văzu că se pregăteşte de coborâre, ea veni lângă el. ─ Am ajuns? întrebă ea.
| |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Sam Ian 11, 2020 11:28 am | |
| --Chan--
-Da, am ajuns domnisoara. Suntem chiar in statia din fata cofetariei. Si am ajuns mai repede si mai sigur. Iesi din bloc, urci in statie si te cobori in statia de langa cofetarie. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Sam Ian 11, 2020 8:01 pm | |
| ─ Excelent! bătu ea din palme. Acum să intrăm în cofetărie, să vedem ce-avem pe-acolo şi să încep să "construiesc" capodopera, spuse Jiu. | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Lun Ian 20, 2020 8:17 pm | |
| --Chan--
-Deci, cu ce ai vrea sa incepem mai exact? Cu treburile de ordinea zilei sau cu acel tort măreț de care îmi spuneai? Presimt că vom face o treabă bună. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Joi Feb 06, 2020 7:28 pm | |
| | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Sam Feb 15, 2020 1:34 pm | |
| --Chan--
Chan venii de indata la strigarea frumoasei Jiu. Cand aju se in bucatarie, mai mare surpriza. Tanara a facut torturi care mai de care mai frumoase. -Au iesit perfect! | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mar Feb 18, 2020 9:48 pm | |
| ** Jiu
─ Atunci să le punem în galantar să vedem dacă se vor vinde. Decide tu care e cel mai mare dintre ele şi cel mai scump. Am încredere totală în tine, Chan.
| |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mar Feb 18, 2020 10:14 pm | |
| --Chan--
-Cel mai bine e sa punem pretul in funtie de marime. Le putem pune de acum in vitrina. Nu am mai asteptat prea mult, ca m-am si pus pe treaba. Am afisat torturile in vitrina, alaturi de pret. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Joi Feb 20, 2020 3:50 pm | |
| ─ Cum spui tu Chan! îi răspunse Jiu. Ea se ocupă să facă prăjituri mici şi aducea platouri cu prăjituri proapete rând pe rând. ─ Bun venit în cofetărie! salută ea puţinii clienţi intraţi acolo, sper să vă simţiţi bine şi să vă placă produsele noastre! făcu ea o plecăciune către ei.
| |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Vin Feb 21, 2020 9:19 am | |
| Clientii veneau si admirau torturile maiestuase. Cativa din ei s-au dus sa le cumpere pe bani grei asemeni licitatiilor. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Dum Mar 01, 2020 8:49 pm | |
| Jiu îşi vedea cuminte de treburile sale în spatele galantarelor pline cu prăjituri şi avea grijă ca acestea să nu rămână goale. Nu ducea grijă de altceva, căci avea mare nădejde pe Chan. Când în sfârşit veni ora lor de pauză de masă, Jiu se aşeză pe un scaun. Se simţea puţin obosită. | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Lun Mar 02, 2020 12:45 pm | |
| --Chan--
Vazand ca Jiu se aseaza, ma duc la ea cu un suc in mana si un cremesnit. Ma asez langa ea si improvizez o masa ca sa-i pun bucatele aduse. -Scumpa mea colega, ti-am adus ceva sa mananci în n pauza. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Lun Mar 02, 2020 9:13 pm | |
| Ea se uită la Chan şi spuse: ─ O! Mulţumesc Chan! Eşti un scump! Şi se apucă să mănânce încet din cremşnit-ul adus şi să bea din suc.
| |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mar Mar 03, 2020 8:05 am | |
| -Chan-
-Ce nu fac eu pentru simpatica mea colega Jiu. Ti-asi aduce si masa la pat numai sa te stiu eu bine si implinita. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Mier Mar 04, 2020 8:00 pm | |
| ─ Deocamdată să ne luăm timpul nostru de pauză şi apoi să ne reîntoarcem la muncă, răspunse ea. Chan... crezi că şeful tău ar fi de acord să mai angajeze oameni? întrebă ea. | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Joi Mar 05, 2020 7:52 am | |
| --Chan--
Chan se uita spre ea neatiind ce sa-i raspunda. Era o intrebare destul de interesanta pentru el. -Sincer, nu stiu sa fii zis ceva seful. Insa din moment ce te-a angajat pe tine si esti profesionista in asa ceva, nu cred ca mai cauta alte persoane. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Joi Mar 05, 2020 9:15 pm | |
| ─ Ne-ar fi mai uşor dacă am lucra în ture. O tură să fie dimineaţa şi una după masa. O tură lungă tinde să-ţi epuizeze nervii! spuse ea. | |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Vin Mar 06, 2020 9:43 am | |
| -Chan-
-Dear, din pacate suntem doar noi doi si din cate vad patronul este destul de avar. Vrea bani bani si iar bani si angajati putini. Mai multi angajati ii scade profitul. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Vin Mar 06, 2020 9:58 pm | |
| Jiu se uită la el şi apoi spuse: ─ Câţi bani s-au strâns până acum pe torturile acelea făcute de mine, concepţia mea? întrebă ea.
| |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Dum Mar 08, 2020 2:14 pm | |
| -Chan-
-Putem verifica suma, presimt ca am strâns ceva. Probabil o sa ne lase și noua ceva ciubuc patronul pana la salar. | |
|
| |
Kosem Steluta
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Dum Mar 08, 2020 5:26 pm | |
| Şi ea avea aceeaşi presimţire ca şi Chan. Îl văzu pe şeful cofetăriei. Se duse la el şi spuse: ─ Ascultă! Uite ce este! Presimt că am strâns o sumă foarte frumoasă pentru torturile create de mine cu produsele găsite în cofetărie, aşa că din suma strânsă îţi voi plăti produsele consumate, iar restul banilor îmi aparţin şi de azi, ai demisia mea! Punct, spuse ea ferm. Câţi bani ţi-au ieşit Chan? întrebă ea.
| |
|
| |
R&R Popular
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] Lun Mar 09, 2020 12:12 pm | |
| -Chan-
-Sincer, au ieșit câteva mii de dolari. Cererea a fost mare și operele tale s-au vândut mai ceva ca si pâinea calda. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Căutând ceva romantic [eventual romantic] | |
| |
|
| |
| Căutând ceva romantic [eventual romantic] | |
|